Haberler

Torpil Değil Alın Teri

Güncelleme:

Başkan Özhaseki, Raylı Sisteme Verilen Ödülleri Değerlendirdi

Kayseri Büyükşehir Belediyesi Raylı Sistemi Kayseray'ın, geçtiğimiz günlerde İngiltere ve İspanya'da almış olduğu ödüller, düzenlenen bilgilendirme toplantısı ile tanıtıldı.

Büyükşehir Belediyesi Meclis Salonu'nda gerçekleşen toplantıya Başkan Mehmet Özhaseki'nin yanı sıra Kocasinan, Melikgazi, Talas, Hacılar, İncesu Belediye Başkanları ile Meclis üyeleri, belediye yöneticileri ve çok sayıda davetli katıldı.

Toplantıda konuşan Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki, devletler kadar şehirlerin de birbirleri ile yarış içinde olduklarını belirterek, "Kayseri kültür, sanat, spor alanında doğru adımlar atıp doğru hedefler belirliyor. Bu hedefler neticesinde de uluslararası alanda dikkatleri üzerine toplayarak ödüller kazanıyor. Raylı Sistemin aldığı bu iki ödül de bunun göstergesi. Bu ödüller hatırla verilmiş ödüller değil. Alın teri ile hak edilmiş işler" dedi.

Raylı Sistem Projesi hayata geçerken her kafadan bir ses çıkarak, ağır eleştiriler yapıldığını söyleyen Başkan Özhaseki: "Dedikodulara kulak tıkayarak işimize baktık. Kayseray, başarılı oldu. Önümüzdeki günlerde de Beyazşehir-İldem ile Talas-Fakülte hattında çalışmalar başlayacak" ifadelerini kullandı.

Kayseri için hayal gibi gözüken projeleri adım adım hayata geçirdiklerini ifade eden Başkan Özhaseki, konuşmasına şöyle devam etti: "Fuar alanında 2 yıl önce 'Ufuktaki Kent Kayseri' isimli bir toplantı yapmıştık.

Bu toplantıda Kayseri için kültür, sanat, spor alanında neler yapılmalı onu konuşmuştuk. 2000'li yıllar şehrimiz için çok önemliydi. 2010'lu yıllar da aynı derece önem taşıyor. Önümüzdeki dönemde sağlık ve eğitim alanında önemli adımlar atılacak ve yeni projeler hayata geçecek. Bin 600 yatak kapasiteli bölge hastanesi, Kayseri'yi sağlık merkezi yapacak.

Yine eğitim alanında Abdullah Gül Üniversitesi, hayırsever desteği ile yapılacak. Cumhuriyet Meydanı'nda yeni bir yapılanmaya çerçevesinde Adliye binası yıkılarak daha geriye yeni bir Adliye Binası yapılacak. Ayrıca yine önümüzdeki yıllarda Erciyes Projesi de tamamlanacak ve Kayseri turizm alanında da atak yapacak."

Şehirler için hizmetin yapmakla bitmeyeceğini, her zaman bir eksiğin olacağını söyleyen Başkan Özhaseki, "Bütün eksiklerimize rağmen Kayseri çok iyi yolda ilerliyor.

Geçtiğimiz ay Cumhurbaşkanlarını, bakanları ağırladık. Her gelen bize hep 'Bu değişimi neye borçlusunuz?' diye soruyor. Türkiye'de hiç dolmuşun olmadığı, ulaşımda bisikletlerin kullanıldığı tek şehir Kayseri. Bisikletler az kullanılıyor ama zaman içerisinde yaygınlaşacak" dedi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title