Haberler

Torku Konyaspor-Eskişehirspor Maçının Ardından

Torku Konyaspor-Eskişehirspor maçının ardından Torku Konyaspor Teknik Direktörü Kocaman 2 kez geride kaldığımız maçta kazanmak sevindirici Eskişehirspor Teknik Direktörü Aybaba Küçük nüanslardan goller yedik Torku Konyaspor Teknik Direktörü Aykut Kocaman, 2 kez geride kaldıkları maçı kazanmanın sevincini yaşadıklarını söyledi.

Torku Konyaspor- Eskişehirspor maçının ardından

Torku Konyaspor Teknik Direktörü Kocaman 2 kez geride kaldığımız maçta kazanmak sevindirici

Eskişehirspor Teknik Direktörü Aybaba Küçük nüanslardan goller yedik

Torku Konyaspor Teknik Direktörü Aykut Kocaman, 2 kez geride kaldıkları maçı kazanmanın sevincini yaşadıklarını söyledi.

3-2'lik Eskişehirspor galibiyetinin ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Kocaman, ligde son 3 maçtır skor olarak sıkıntı yaşadıklarını anlattı. Eskişehirspor maçının bu seriyi sonlandırma açısından güzel bir maç olarak gözüktüğüne dikkat çeken Kocaman, "Ancak maçta da görüldüğü bu kağıt üzerinde görünen bir şeydi. Maç öncesinde maçın zorluk kat sayısını arttıran en önemli faktör Samet Aybaba'nın Eskişehirspor'un başına gelmeseydi. Bu maç da hedef maç olarak seçilmişti dedi.

2 KEZ GERİDE KALDIĞIMIZ MAÇTA KAZANMAK SEVİNDİRİCİ

Karşılaşmayı değerlendiren Kocaman, maçın başında kaptırdıkları toptan gol yediklerini ve böylece rakibin enerjisinin artmasıyla sıkıntılar yaşamaya başladıklarını söyledi. İkinci yarıda üçüncü bölgede topu tutmayı başardıklarını ifade eden Kocaman, "Tutamadığımız zamanda baskıyı arttırdık. Rakibimizin sağlam savunmasının biraz daha açılmasını sağladık. Önce beraberliği yakaladık. Ama bizim için en kırıcı an sonrasında ikinci golü yememizdi. İkinci golü yedikten sonra kırılma hali çok yüksekti. Ancak sahadan alınan 3 puanın yanında sevindirici şeylerden bir tanesi 2 kez geriden gelerek maçı kazanmak oldu dedi.

Haftaya Çaykur Rizespor maçında alınan sonuca göre ligdeki konumlarının nasıl şekilleneceğini aktaran Kocaman, şöyle konuştu

Önümüzdeki hafta Çaykur Rizespor maçı üst grup ile orta grup arasında nereye doğru yöneleceğimiz konusunda bize yön gösterecek. Bu maçta alınacak sonuçla üst grupta mı kalacağız yoksa orta ve üst grup arasında mı kalacağız onu gösteriyor

KÜÇÜK NÜANSLARDAN GOLLER YEDİK

Eskişehirspor Teknik Direktörü Samet Aybaba, iyi mücadele ettiklerini ancak küçük nüanslardan dolayı goller yediklerini söyledi. 3-2'lik Torku Konyaspor yenilgisinin ardından basın mensuplarının karşısına çıkan Aybaba, şöyle konuştu

"Biz uzun soluklu bir mücadeleye girdik. Bu ilk ayağıydı. Puan almak istiyorduk. İyi oynayalım iyi mücadele edelim puan alalım istiyorduk. Bana göre çok iyi mücadele ettik. 2 kez de öne geçtik. Ama futbol takımları kolay oluşturulmuyor. Küçük nüanslardan goller yedik. Bunlar olacak. Ben oyuncularımı kutluyorum. Gerçekten inanılmaz mücadele ettiler. Takım ruhu ile oynadılar. Bundan sonra çalışarak gideceğimiz maçlarda bu küçük nüans hatalarını yapmazsak Eskişehirspor'u Türkiye'nin en önemli futbol şehirlerinden birini layık olduğu yere getireceğiz. Ama hep söylediğim gibi bu tek başıma benim, takımın, yönetimin yapacağı bir şey değil. Artık şehrin kenetlenip mücadeleyi birlikte vermemiz gerektiğine inanıyorum."

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Torku Konyaspor Eskişehirspor Aykut Kocaman Samet Aybaba Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title