Haberler

Torium'da, Neşe Karaböcek Rüzgarı Esti

Güncelleme:

'Dünden Bugüne Yıldızlar Torium'da Parlıyor' etkinliğine katılan Yeşim Salkım ve Neşe Karaböcek şarkılarını seslendirdi.

Salkım, hayat sloganının "Ne yaparsanız yapın mutlu yapın. Bu sizi hep yeni ve güzel yapacaktır." olduğunu belirtirken Karaböcek, beslenme sırlarını bir kitapta topladığını ve bu yıl sevenleriyle paylaşacağını söyledi.

Türkiye'nin en eğlenceli alışveriş merkezi Torium, "Dünden Bugüne Yıldızlar Torium'da Parlıyor" etkinliği ile geçmişe özlem duyan misafirlerini sevdikleri sanatçılarla biraraya getirmeye devam ediyor. Etkinlik kapsamında, Aralık ayının son haftasında Torium ziyaretçileriyle buluşan Yeşim Salkım, Neşe Karaböcek, Soner Arıca, Cem Kılıç ve Flört grubu hem şarkılarını seslendirdi hem de izleyicilerin sorularını cevapladı.

Yeşim Salkım; şarkıcılığı daha çok severek yapmasına rağmen oyunculukta da başarıyı elde ettiğini ve en iyi kadın oyuncu ödülü aldığını paylaşırken, hayat sloganının "Ne yaparsanız yapın mutlu yapın. Bu sizi hep yeni ve güzel yapacaktır." olduğunu belirtti.

Neşe Karaböcek ise; şarkılarıyla izleyenleri nostaljik bir yolculuğa çıkarırken, fiziken yıllara meydan okumasına ilişkin, "Az makyaj yapıyorum, karaciğerime dikkat ediyorum. Uyku çok önemli, ne yediğime çok dikkat ediyorum. Özellikle herkese domates yemeyi öneriyorum. Bu konuyla ilgili yazdığım bir kitap da var ve 2013'te yayınlanacak." dedi. Şarkılarının ne kadar bu kadar sevildiği sorusuna da "Enstrümanlarımı kendim seçiyorum ve şarkının her detayıyla bizzat ilgileniyorum." şeklinde cevap verdi.

Ziyaretçilerin büyük ilgi gösterdiği "Dünden Bugüne Yıldızlar Torium'da Parlıyor" etkinliği, bu hafta Geçmiş Bahar Mimozaları' ve 'Bir Zamanlar' programlarının yapımcısı ve sunucusu, aynı zamanda Türkiye'nin en büyük Türkçe pop müzik arşivine sahip Hakan Eren moderatörlüğünde, Seyyal Taner, Yeliz, Sibel Tüzün, Levent Tülek ve Gönül Yazar'ın unutulmaz şarkıları ve renkli sohbetleri ile sona erecek. Nostalji yaşamak isteyen herkes Torium'da 6 Ocak 2013, Pazar gününe kadar devam edecek konser ve söyleşilerle eğlenebilecek ve geçmişte herkesin yaşamına dokunan 30 parçanın sergilendiği "70'lerden Günümüze" sergisini gezme şansı bulabilecek.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Yeşim Salkım Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title