Haberler

Toplum Sağlığı Merkezi Ferizli Halkını Bilinçlendirdi

Güncelleme:

Ferizli Belediyesi ile Ferizli Toplum Sağlığı Merkezi tarafından ortaklaşa olarak, Sağlıklı Yaşam ve halkı bilinçlendirme programı düzenlendi.

Ferizli Pazar yeri girişinde düzenlenen programa Ferizli Belediye Başkanı Ahmet Soğuk' ta katıldı.
Kanser, diyabet hastalığı, obezite gibi hastalıklar konusundan vatandaşlara bilgiler verildi. Ferizli Toplum Sağlığı Merkezi tarafından boy ve kilo ölçümü yapılarak obezitenin zararları anlatıldı.

Şeker tahlilleri yapıldı ve çağımızın hastalıkları arasında olan kanser konusunda vatandaşlara tavsiyelerde bulunuldu. Ferizlililerin daha sağlıklı bir şekilde yaşamlarını sürdürebilmeleri ve bu konuda onlara gerekli bilgilerin aktarılması için Ferizli Toplum Sağlığı Merkezi tarafından, Ferizli Pazar yeri girişinde stant kurularak, vatandaşlar sağlıklı yaşam konusunda bilinçlendirildi ve küçük broşürler dağıtıldı.

Ferizli Belediye Başkanı Ahmet Soğuk, ''Ferizli halkımızı daha sağlıklı, dinç ve hareketli bir yaşama teşvik etmek için kanser, obezite, diyabet ve kronik hastalıklara dikkat çekerek, gerekli uyarıları burada ki sağlık ekiplerimiz ile birlikte yapıyoruz. Sağlık ekiplerimize, halk sağlığına karşı göstermiş oldukları duyarlılıktan dolayı teşekkür ediyorum.'' Dedi.
Toplum Sağlığı Merkezi Çalışanları da ''Amacımız sağlıklı yaşam için sağlıklı beslenme konusunda halka yardımcı olmak.'' Diyerek Başkan Soğuk 'a çalışmalarında başarılar dilediler.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Ahmet Soğuk Ferizli Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title