Haberler

İstanbul'a Gazlı Otobüsler Geliyor

Güncelleme:

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, toplu taşımda daha ucuz ve temiz olan sıkıştırılmış doğalgaz dönüşümü artırmak için önemli bir ihale gerçekleştirdi.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, toplu taşımacılıkta akaryakıta oranla çok daha ucuz ve temiz olan sıkıştırılmış doğalgaz (CNG) dönüşümü arttırmak için önemli bir ihale gerçekleştirdi. İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin enerji sektöründeki iştiraki olan İstanbul Enerji Sanayi ve Ticaret A.Ş.'nin Eyüp'te kurulacak olan CNG istasyon ihalesi geçtiğimiz günlerde sonuçlandı.

İHALE SONUÇLANDI

CNG dolumuyla ilgili ihale oturumunu Global Yatırım Holding iştiraklerinden Naturelgaz A.Ş. 5 milyon 125 bin TL'lik en yüksek teklifi vererek kazandı.

ÇEVRE DOSTU YAKIT

Çevre dostu, temiz, güvenli ve ekonomik bir alternatif yakıt türü olarak dünyada ulaşım araçlarında kullanımı hızla artan CNG, ülkemizde de son yıllarda başta şehir içi toplu taşıma araçları olmak üzere yaygınlaşıyor. İhaleyi kazanan Naturelgaz şirketinden yapılan açıklamada, İstanbul'da CNG ile çalışan 230 adet halk otobüsü olduğu ve İstanbul Enerji tarafından ilki gerçekleştirilen söz konusu ihale neticesinde bu sayının artmasının beklendiği vurgulandı. Kazanılan ihale ile İstanbul'da toplu taşımada yeni bir dönemin başladığı belirtildi.

GAZLI OTOBÜSLER GELİYOR

Yapılan açıklamada, Naturelgaz CNG ile değişecek yeni dönemde, İstanbul İETT'ye bağlı halk otobüslerinin, İstanbul Otobüs A.Ş. bünyesinde CNG ile çalışan otobüslerin, çöp kamyonlarının, CNG ile çalışan taksilerin ve yeni nesil CNG'li araçları tercih eden İstanbulluların gaz alabilecekleri belirtildi. İstanbul Otobüs A.Ş.'nin Alibeyköy'deki garajının hemen yanına 3,5 dönüm arazi üzerine kurulacak ve ilk etapta yıllık 10 milyon m3 satış hacmine ulaşması beklenen istasyonun 2015'in 6. ayında devreye alınacağı vurgulandı. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Ekonomi

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Eyüp Ekonomi Ekonomi Ekonomi Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (15)

adnan adaMobil-ANDROID:

milleti patlatip oldurceklerr...

8
17
yanıtYanıtla
KürtMobil-IOS:

Klavye fareleri Kürtler'in tırnağı bile olamazsınız

3
16
yanıtYanıtla
coşkun:

Gazlı otobüslerde, Köpüklü yangın söndürücü sistemi monte etmeyi SAKIN UNUTMAYIN. . Otobüsleri yakan HAİN ALÇAKLARA Karşı çok önemli bir tedbirdir. .

11
3
yanıtYanıtla
derinden derine:

gaza geldi bu ülke sanki ucuza götürüyolar

11
2
yanıtYanıtla
deli dumrul:

hişt fazla gaza gelmeyin bak sonra kötü olur. . .

9
2
yanıtYanıtla
yener:

en yuksek teklıfı verene nıye verıl miş? anlamadım ? en az teklıf verene verılır . . satış değil alım yapıyor. . . nasıl haber yapıyorsunuz ???

4
1
yanıtYanıtla
Kale06Mobil-IOS:

Suna çok az kaldı

3
1
yanıtYanıtla
ömer akbulut:

her ülke jarzlı araba üretmeye çalışırken sen kazınan uğraşıyorsun şarzlı arabalara destek verinde daha ucuza binelim

2
1
yanıtYanıtla
hasan:

konya 2 yıldır kullnıyo

2
0
yanıtYanıtla
xrayymobilWeb@haberler.com:

Cok tehlikeli desene bomba gibi arabalarda seyehat edecez...normalde gazli araba bile tavsiye etmem...

1
0
yanıtYanıtla
Tüm 15 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title