Haberler

Sünnette Yakılan Cinsel Organa 600 Bin Lira Tazminat

Güncelleme:

Batman Kozluk'ta 4 yıl önce toplu sünnet töreninde cinsel organı yanan 5 yaşındaki M.Ç.'nin ailesinin Sağlık Bakanlığı aleyhine açtığı tazminat davası sonuçlandı.

Batman'ın Kozluk İlçesi'nde 4 yıl önce, toplu sünnet töreninde cinsel organı yanan 5 yaşındaki M.Ç.'nin ailesinin Sağlık Bakanlığı aleyhine açtığı tazminat davasında Batman İdare Mahkemesi anne ve babaya 100'er bin, çocuğa ise 400 bin lira manevi tazminat ödenmesini kararlaştırdı.

AİLE 2 MİLYON LİRALIK TAZMİNAT DAVASI AÇTI

Kozluk'ta 2010 yılının Ağustos ayında yapılan toplu sünnet töreninde görevli doktor olmadığından bir sağlık teknisyeninin cinsel organını yaktığı iddiasıyla M.Ç.'nin ailesi Sağlık Bakanlığı aleyhine toplam 2 milyon liralık tazminat davası açtı. Batman İdare Mahkemesi'nde görülen davada karar çıktı. Mahkeme, anne ve babaya 100'er bin, pesini yanan çocuğa da 400 bin lira tazminat ödenmesine kararlaştırdı.

Ailenin avukatı Orhan Acar, 500 bini maddi olmak üzere Bakanlığa toplam 2 milyon liralık dava açıldığını belirterek şöyle dedi:

BAKANLIK İLK ETEPTA AİLEYE 600 BİN LİRALIK MANEVİ TAZMİNAT VERDİ

"Batman İdare Mahkemesi'nin kararını Danıştay'a gönderdik. Danıştay'ın büyük olasılıkla dosyayı bozmasını bekliyoruz. Bakanlık ilk etapta aileye 600 bin liralık manevi tazminat verdi. Dosyanın bozulmasıyla Bakanlığa bu kez maddi tazminat açacağız. Ayrıca toplu sünnet töreninde bulunmayan görevli doktor hakkında da suç duyurusunda bulunuldu. Toplu sünnetteki bir olayın vahametini mahkemede de anlattık."

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Sağlık Bakanlığı Danıştay Kozluk Batman Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

MOR KOD NEDİR? Hastanelerde mor kod ne anlama gelir? #128657 Ankara Cuma namazı saat kaçta? Ankara Cuma selası ne zaman okunacak? 26 Nisan Cuma Ankara cuma namaz saati! İstanbul Cuma namazı saat kaçta? İstanbul Cuma selası ne zaman okunacak? 26 Nisan Cuma İstanbul cuma namaz saati! KIZILCIK ŞERBETİ İZLE | Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Kızılcık Şerbeti fragman izle! ÖĞRETMEN ATAMALARI | Öğretmen atama kadro ve branş dağılımı ne zaman açıklanacak? Yusuf Tekin açıklama yaptı mı? 26 NİSAN CUMA HUTBESİ | Bu haftaki Cuma hutbesi konusu nedir? Cuma hutbesi oku! 36 BİN SÖZLEŞMELİ SAĞLIK PERSONELİ BAŞVURU EKRANI! 36 bin sözleşmeli sağlık personeli alımı başvurusu nereden yapılır? Mehmet Büyükekşi aday olacak mı? TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi aday oldu mu? Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu çalışanlarına mobbing mi uyguladı? Eski Patiswiss CEO'su çalışanları azarladı! Devlet Bahçeli'nin Ferdi Tayfur göndermesi Erdoğan'a mı? Semih Yalçın ne dedi? Recep Tayyip Erdoğan, Özgür Özel görüşmesine Kemal Kılıçdaroğlu ne dedi? Kemal Kılıçdaroğlu, Özgür Özel'i neden uyardı? Noterde kredi kartı geçiyor mu? Noterlerde kredi kartı ile ödeme yapılır mı, kartla ödeme geçer mi? ESRA EROL'DA çocuk gelin skandalı nedir? Esra Erol son bölümde ne oldu, olay ne? Yalı Çapkını 67. bölüm 2. fragman canlı izle! Yalı Çapkını Seyran'a ne oldu? LİLA Kağıt kurucusu kimdir? Lila Kağıt sahibi Abdullah Öğücü kimdir?
500

Yorumlar (15)

KURAN DİNİ:

yahudilere benzemek için sünnet oluyoruz

1
21
yanıtYanıtla
bilirkişi:

tavuk keser gibi toplu sünnet yapan ve yaptıran ciddiyetsiz ve sorumsuz zihniyetin sonu bu ve bunun gibi berbat komplikasyonlardır.

10
6
yanıtYanıtla
AS.Ş:

ÇOCUĞUN İNŞALLAH ÖNEMLİ BİR ŞEYSİ YOKTUR

15
0
yanıtYanıtla
NURİ BOSTAN:

sünnetsiz eşittir kafir diye inandırılmışız öyleki kız bile vermiyorlar

3
11
yanıtYanıtla
KURAN DİNİ:

Allah yaratmada hata yapmış gibi sonradan israiliyattan sünnet diye saçma bir adeti aldılar Hz Ali Hz Ebubekir ve bütün sahabe en başta peygamberimiz sünnetli değillerdi sünnetliydi diyen imanını sorgulasın. sürüler karışmasın diye sünnetle bir çeşit damgalamışlar

1
12
yanıtYanıtla
HÖNK:

ALLA ALLA, NASIL YANİ, VAY BE

2
7
yanıtYanıtla
ADANALI:

REZALET !!! GİTTİ ÇOCUĞUN HAYATI BÖYLE BİR ŞEY PARAYLA ÖLÇÜLEMEZ BİLE

4
2
yanıtYanıtla
ÖZGÜR İFADE:

Sünnete birde vücut bütünlüğüne müdahale olarak ta bakılabilir. sağlık açısından zorunluluk yoksa modern Avrupa yaşam hakkı ve vücut bütünlüğüne müdahale olarak gördüğünden sünneti Avrupa''da yasaklamaya hazırlanıyor. bizde toplum baskısı . . . . . .

1
3
yanıtYanıtla
gaipten gelen ses:

sünnetsiz erkek cocugu cok cabu idrar yolu enfeksiyonuna yakalanır her seyin hikmeti var bi tarafınızdan kural uydurmayın

1
1
yanıtYanıtla
sss:

yalan bu kaonuyu araştırdık Yahudi yalanı.

yanıt0
yanıt0
Tüm 15 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title