Haberler

Topaklı Köyünde Muhtarlık Seçimi

Topaklı köyü muhtarı ve ihtiyar heyeti istifa etti ara seçim yapılacak.

Topaklı köyü muhtarı ve ihtiyar heyeti istifa etti ara seçim yapılacak.

Nevşehir'in Avanos ilçesine bağlı Topaklı köyü muhtarı Serdar Güngör (43) ve ihtiyar heyeti ile asil azaları toplu olarak istifa etti.

Muhtar ve azalarının toplu istifası nedeniyle Avanos Kaymakamlığı tarafından yedek aza Beyhan Çiler, ara seçim yapılana kadar muhtarlık görevini yürütmekle görevlendirildi.

Topaklı köyünde ikamet eden Murat Boyraz, "Köyümüzün birikmiş 35 bin lira içme suyu borcu var, muhtarlık aylık hane başı 30 lira topluyor bundan başka bir geliri yok. Köy sakinleri muhtarın sorunlara kayıtsız kalması ve çözüm üretmemesi nedeniyle tepki gösteriyordu. Bu nedenle muhtar ve ihtiyar heyeti toplu olarak istifa etti." dedi.

Muhtar Göngör ile ihtiyar heyeti asil azalarından Ümit Ali Erol, Osman Atak, Avni Yılmaz, Şuayip Çopur, Seda Yıldırım ve yedek azalardan İsmail Özler ile Mehmet Öngel de istifa etti. Geriye kalan üç yedek azadan Beyhan Çiler geçici muhtar, Oğuzhan Öztaş ve Bülent Özler de ihtiyar heyeti asil aza olarak ara seçime kadar görevlendirildiler.

Temmuz ayında Avanos İlçe Seçim Müdürlüğü tarafından köyde yeniden muhtarlık için ara seçim yapılacağı öğrenildi.

Kaynak: AA / Güncel

Nevşehir Topaklı Avanos Özler Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title