Haberler

Ton Balığı Hırsızını Güvenlik Kameraları Yakalattı

KONYA'da girdiği marketten 36 adet ton balığı çalan 22 yaşındaki Cevat Horasan, güvenlik kameralarının görüntülerinden yola çıkılarak yakalandı.

KONYA'da girdiği marketten 36 adet ton balığı çalan 22 yaşındaki Cevat Horasan, güvenlik kameralarının görüntülerinden yola çıkılarak yakalandı.

Olay, saat 20.30 sıralarında merkez Meram İlçesi Abdülaziz Mahallesi'nde meydana geldi. Müşteri gibi markete gelen Cevat Horasan, etrafını kolaçan ettikten sonra reyona giderek raflarda bulunan ton balıklarını hızlı bir şekilde kazağının içine doldurdu. Ardından da marketten çıkıp kaçtı. Durumu fark eden işyeri çalışanlarının ihbarı üzerine Asayiş Şubesine bağlı Güven Tim ekipleri olay yerine sevk edildi. Marketin güvenlik kamerası görüntülerinden yola çıkan ekipleri Cevat Horasan'ı kısa sürede yakaladı. Horasan'ın elindeki çuvalda, 3'lü paketler halinde 36 adet ton balığı çıktı.

Ton balıklarını yemek için çaldığını söyleyen Cevat Horasan, Konya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde sağlık kontrolünden geçirildikten sonra Emniyet Müdürlüğü'ne götürüldü.

- Konya

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Horasan Meram Konya Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title