Haberler

Tolga Zengin, Gençlerle Buluştu

Beşiktaş’ın Kaptanı Tolga Zengin, Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından düzenlenen ’Tecrübe Konuşuyor’ paneline katıldı.

Beşiktaş'ın Kaptanı Tolga Zengin, Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından düzenlenen 'Tecrübe Konuşuyor' paneline katıldı.

Kocaeli'de bulunan Süleyman Demirel Kültür Merkezi'nde düzenlenen, öğrencilerin katıldığı ve konularında uzmanlaşmış kişilerin bilgilerini gençlerle paylaştığı panele Tolga Zengi'nin yanı sıra sanatçı Serkan Çağrı da katıldı. Programın moderatörlüğünü TRT Spor Spikeri Erdoğan Arıkan yaptı.

Panelde, futbolculuk döneminde yaşadığı tecrübeleri anlatan Tolga Zengin, "Futbola 1993 yılında 10 yaşında başladım. Babam futbol oynamamı hiç istemiyordu ama benim üzüldüğümü görünce dayanamıyordu. Ondan gizli futbol oynamaya giderdim. Eve geldiğimde eşofmanlarım çamurlu olurdu ve rahmetli annem babamdan saklı yıkardı. Anadolu lisesi mezunuyum. Hiçbir zaman futbolcu olacağımı düşünerek bu mesleğe başlamadım. Mahallede oynarken daha sonra İdmanocağına kayıt oldum. Yeteneğim kalecilikti ve kaleye geçtim. Sonra Trabzonspor'un alt yapısına geçtim. 2002'de Trabzonspor'da A takıma çıktım ve 2013'e kadar Trabzonspor'da oynadım. Alt yapı çok farklı çünkü orada amatörsün. A takıma çıkınca işin içine farklı şeyler giriyor ve daha zor oluyor. Sonrasında 2013-2014 sezonunda Beşiktaş'a transfer oldum" şeklinde konuştu.

Takımımıza transfer sürecine de değinen Tolga Zengin, "O dönemde Rusya'nın Rubin Kazan takımı da beni istedi. Benim Kazan şehrine gitme şansım yoktu çünkü hasta olan ve tedavisi devam eden annemin yanında olmak istiyordum. Bu yüzden takımıma eğer beni Rubin Kazan'a satacaksanız ben de kendi tercihimi yapıyorum ve Beşiktaş'a gitmek istiyorum dedim. Transfer sürecim böyle oldu" ifadelerini kullandı. - KOCAELİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Tolga Zengin Trabzonspor Beşiktaş Spor Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title