Haberler

Tolga Zengin, Eşi Ece Saraç'tan Ayrılma Kararı Aldı

Güncelleme:

Beşiktaş kaptanı Tolga Zengin, 2008'de evlendiği Ece Saraç'la evlerini ayırdı ve boşanmaya karar verdi.

Beşiktaş kaptanı Tolga Zengin hakkında şok bir iddia ortaya atıldı. Kartalhaber.com'da yer alan habere göre tecrübeli kaleci, 2008 yılında evlendiği eşi Ece Saraç'tan ayrılıyor. Haberde şu ifadeler kullanıldı:

FORM DÜŞÜKLÜĞÜ YAŞIYOR

Geçen sezon oynadığı maçlarda başarılı performans gösteren Tolga Zengin'in bu sezon tam tersi bir görüntü vermesi dikkatlerden kaçmıyor. Tolga hem kötü performans gösteriyor hem de hırçın davranışlarıyla şaşırtıyordu. Tolga Zengin son olarak Çek Cumhuriyeti Milli maçında yediği hatalı goller nedeniyle Milli Takım Teknik Direktörü Fatih Terim tarafından Letonya Milli maçında yedek bırakılmıştı.

EŞİYLE EVLERİNİ AYIRDI

Tolga'daki form düşüklüğünü araştıran Beşiktaşlı yöneticiler yıldız futbolcunun son dönemde gece hayatına daldığını tespit etti. Araştırmayı derinleştiren yöneticiler Tolga Zengin'in evliliğinin üzerinde kara bulutların dolaştığını öğrendi. Tolga'nın 2008 yılında dünyaevine girdiği Ece Saraç'tan boşanmaya hazırlandığı bilgisine ulaşıldı. Yıldız futbolcunun eşiyle evlerini ayırdığı sızan bilgiler arasında. Beşiktaşlı yöneticilerin bu futbolcunun gece hayatına çeki-düzen vermesiyle ilgili önümüzdeki günlerde uyarılarda bulunacağı belirtildi.


Kaynak: Haberler.Com / Spor

Tolga Zengin Beşiktaş Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 26 Nisan Cuma Survivor yeni bölüm! Müfredat değişiyor mu? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne demek? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli nedir? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne zaman başlayacak? Sağlık Bakanlığı 36 bin personel alımı başvuru tarihi ne zaman? #127973 Sağlık Bakanlığı sözleşmeli personel başvuru şartları neler? YEMEKTEYİZ 26 Nisan yarışmacısı Durmuş kimdir? Durmuş Çetin kaç yaşında, nereli? Tavuğa ihracat yasağı mı geldi? Tavuğa neden ihracat yasağı geldi, sebebi ne? Tavuğa neden ihracat yasağı getirildi? İhracat yasağı ile ilgili Ticaret Bakanı ne söyledi? Kırım Kongo Kanamalı Ateşi (KKKA) belirtileri ne? KKKA nasıl bulaşır, nasıl önlenir, ne yapılmalı? 26 NİSAN YEMEKTEYİZ CANLI İZLE #128105 Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye geri mi dönüyor? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye mi gelecek? ADANA DEMİRSPOR- GALATASARAY MAÇI CANLI İZLE Adana Demirspor- Galatasaray maçı canlı (HD) izleme linki! Cuma namazı kaçta bitiyor? Cuma namazı ne zaman biter, saat kaçta bitiyor? ADANA DEMİRSPOR- GALATASARAY maçı ne zaman? #9917 Maç saat kaçta, hangi kanalda? Survivor Nefise kaza mı geçirdi, ne oldu? Survivor Nefise'nin son durumu ne? 23 Nisan'daki Dilan Polat gösterisine soruşturma başlatıldı mı? Dilan Polat taklidi için bakanlık harekete geçti!
500

Yorumlar (3)

nallıhanlı:

kız şeytan gibi boşansın abi para babası tolgaya kız çok

4
6
yanıtYanıtla
ADI ÖNEMLİ DEĞİL:

Trabzonsporu çok arar

1
3
yanıtYanıtla
yusuf 7828:

ilk fotonun arkasında kadir mısıroglu konusuyor:)

0
1
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title