Haberler

Tokatspor'dan Hakem Tepkisi

Tokatspor Basın Sözcüsü İhsan Uluözlü, “Hakem Ülger futbolcularımızın emeğini çaldı” dedi.

Tokatspor Basın Sözcüsü İhsan Uluözlü, "Hakem Ülger futbolcularımızın emeğini çaldı" dedi.

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Tokatspor'un 3-1'lik skorla kaybettiği Yeni Malatyaspor maçını değerlendiren Tokatspor Basın Sözcüsü İhsan Uluözlü, maçının orta hakemi Ömer Murat Ülger'i eleştirdi. Yeni Malatyaspor karşılaşmasında 15 dakikada Tokatspor'un kalesinde gördüğü 2 golle maça 2-0 geride başladığını ifade eden Uluözlü, "Ancak bu dakikadan sonra futbolcularımız iyi bir performans sergiledi. Özellikle durum 2-0 iken Soner'in kafa vuruşunda topun ağlarla buluşması öncesi hakem Ülger, golü iptal ederek kaleciye faul yapıldığını savundu. Bu golün tertemiz bir gol olduğunu herkes gördü ancak hakem göremedi. Özellikle ikinci yarıda baskıyı iyice arttırdık. Rakip kalede bulduğumuz pozisyonları maalesef bir türlü gole çeviremedik. Ancak bir pozisyonda orta hakem Ömer Murat Ülger, statta bulunan tüm taraftarların gözleriyle gördüğü Yeni Malatyasporlu futbolcunun ceza sahası içerisinde elle topu kesmesini 5 metreden göremedi. Hakem Ülger futbolcularımızın emeğini çaldı İlk yarıda bir golümüzü saymayan hakem Ülger, bu pozisyonda penaltımızı çalmadı" diye konuştu.

Uluözlü, hakem eleştirilerine şöyle dedi: "Maç boyunca kötü bir performans sergileyen Ömer Murat Ülger, futbolcularımızın emeğini çalmış en azından alacağımız bir puana engel olmuştur. Bu hakemin lisansı iptal edilmeli. Daha öncede Tokatspor maçlarında da görev alan Ömer Murat Ülger, her defasında kötü maçlar yönetmiştir. Ayrıca rakip takımın hocasının Kayserili olduğu bir maça yine aynı şehirden bir hakemin atanmasının ne kadar doğru olduğunu da kamuoyuna bırakıyoruz. Bu hakemin bir anca önce lisansının iptal edilip, bizim gibi başka takımların da emeğini çalınmamasını istiyoruz." - TOKAT

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Yeni Malatyaspor Ömer Murat Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title