Haberler

Tokatspor'da Başkan İşeri Görevi Bıraktı

SPOR Toto 2'nci Lig Kırmızı Grup temsilcilerinden Tokatspor'da kulüp başkanı Sadi İşeri, görevini yönetim kurulu üyesi Hasan Hüseyin Koç'a bıraktı.

SPOR Toto 2'nci Lig Kırmızı Grup temsilcilerinden Tokatspor'da kulüp başkanı Sadi İşeri, görevini yönetim kurulu üyesi Hasan Hüseyin Koç'a bıraktı.

Ligde oynadığı yedi karşılaşmada istediği sonuçları elde edemeyen Tokatspor'da, önce teknik direktör Mustafa Ceviz, ardından genel menajer Aytunç Bozkurt ile yollar ayrıldı. Ligde henüz galibiyeti bulunmayan bordo beyazlı ekipte başkan Sadi İşeri de, kulüp binasında düzenlediği basın toplantısında yıprandığını söyleyerek, görevinden ayrıldığını açıkladı. Başkan İşeri, almış oldukları kararla görevini yönetin kurulu üyesi Hasan Hüseyin Koç'a bıraktığını belirtti. Yeni Başkan Hasan Hüseyin Koç ise, hep birlikte Tokatspor'u bulunduğu noktadan kurtaracaklarını söyleyerek, başarılı olmayı hedefledikleri ifade etti.

YENİ TEKNİK DİREKTÖR İMZALADI

Bu arada basın toplantısının ardından daha önce prensipte anlaşılan teknik direktör Taşkın Güngör ile bir yıllık resmi sözleşme imzaladı. Başkan Hasan Hüseyin Koç, Taşkın Güngör'e güvendiklerini söyleyerek takımı en iyi noktaya taşımak istediklerini belirtti. Teknik direktör Güngör ise zor süreçte takımın başına geçtiğini hatırlatarak, "Ancak aşılaşacak yönleri var. Bunun için biz de çok çalışacağız. Bize inananları mahcup etmeyeceğiz. İlk yarıda topladığımız puanlarla bulunduğumuz noktadan kurtulmayı hedefliyoruz. Bunun hep birlikte başaracağız" dedi.

- Tokat

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Aytunç Bozkurt Taşkın Güngör Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title