Haberler

Tokat'ta Üniversite Öğrencilerine Mezuniyet Kına Gecesi

Tokat’ta düzenlenen mezuniyet kına gecesinde üniversite öğrencileri doyasıya eğlendi.

Tokat'ta düzenlenen mezuniyet kına gecesinde üniversite öğrencileri doyasıya eğlendi.

Tokat İçin Elele Kültür Turizm Eğitim Sanat ve Toplum Derneği (TOKELDER) ile Kredi ve Yurtlar Kurumu (KYK) Tokat Kız Öğrenci Yurdu yönetimi ortaklaşa Mezuniyet Kına Gecesi etkinliği düzenledi. Etkinlik yurtta kalan tüm öğrencilerin katılımı ile gerçekleşirken, mezun olan öğrenciler geceye cübbeleri ile katıldı. Müzik eşliğinde eğlenen, davul-zurna ile halay çeken öğrenciler TOKELDER Başkanı Fatma Esin Tuna'nın kına yakması esnasında duygulu anlar yaşayarak gözyaşı döktü.

"Tokat'ı seviyoruz" şeklinde tezahüratlarda bulunan öğrencilere konuşma yapan Tuna, "Sizleri aileniz önce Allah'a, sonra da bizlere emanet etti. Bugün sizleri mezun ederek diplomalı ve sağlıkla ailelerinize göndermenin mutluluğunu yaşıyoruz. Sizleri çok seviyoruz, meslek hayatınızda başarılar diliyoruz, bundan sonra sizin ikinci memleketiniz Tokat'tır" dedi.

Yurt idaresinin düzenlediği çekilişle talihli 5 öğrenciye yurt ücreti, 5 öğrenciye de şehirlerarası otobüs bileti hediye edildi. Geceye müzisyenler herhangi bir ücret talep etmeden gönüllü olarak katıldı. - TOKAT

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Yurtlar Kurumu Elele Tokat Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title