Haberler

Tokat Reşadiye'de Öz Değerlendirme Toplantıları Başladı

Güncelleme:

Tokat İl Milli Eğitim Müdürlüğü'nün ilgili birim yöneticileri, ilçe yöneticileri ve ilçelerdeki tüm lise ve temel eğitim okul müdürlerinin katılımı ile gerçekleştirilecek olan "Öz Değerlendirme" toplantılarının ilki Reşadiye'de yapıldı.

Öz Değerlendirme Toplantıları ile; İlçedeki okul türleri bazında gruplar oluşturularak, ilgili İl Milli Eğitim Müdürlüğü yöneticileri tarafından hazırlanan 2012-2013 eğitim öğretim yılına ait göstergeler ( sınıf geçme, sınıf tekrarı, devamsızlık, örgün eğitim dışına çıkma, disiplin, takdir/teşekkür/onur belgesi, etkinlikler) değerlendirilerek oluşturulan sunumlar yapılacak ve karşılıklı değerlendirmelerde bulunulacak olup gün sonunda ise "İlçe Öz Değerlendirme Toplantısı" ile de ilçe geneli bütün olarak değerlendirilecektir.

Sabah saatlerinde başlayan Öz Değerlendirme Toplantılarına Ortaöğretim Hizmetleri Şube Müdürü Mehmet YORULMAZ, Mesleki ve Teknik Eğitim Hizmetleri Şube Müdürü Sevil ALAÇAM, Din Öğretimi Hizmetleri Şube Müdürü Mustafa KARACA ve Temel Eğitim Hizmetleri Şube Müdürü Fahri NAYMAN katıldı.Ortaöğretim Hizmetleri Şube Müdürü Mehmet YORULMAZ Sebahat-İsmet ERDEM Anadolu Lisesi, Reşadiye Lisesi ve Reşadiye Anadolu öğretmen Lisesi yöneticileri ile orta öğretimdeki sorunlar, çözüm önerileri ve akademik başarıyı artırıcı projeler üzerinde toplantı yaparken, Mesleki ve Teknik Eğitim Hizmetleri Şube Müdürü Sevil ALAÇAM meslek lisesi müdürleri ile mesleki teknik eğitimin sorunları, çözüm önerileri ve mesleki teknik eğitimin yaygınlaştırılması alan taramaları, ihtiyaçlar ile ilgili bir dizi toplantılar gerçekleştirdi. Temel Eğitim Hizmetlerinden Şube Müdürü Fahri NAYMAN ise 2013-2014 Eğitim öğretim yılından itibaren uygulanacak olan Ortaöğretime Geçiş Sistemi ile ilgili temel Eğitim okul müdürlerine Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğünde sunum yaptı. Din Öğretimi Hizmetleri Şube Müdürü Mustafa KARACA ise imam hatip lisesi yöneticileri ile birlikte bu alana yönelik çalışmalar ve projelerle ilgili toplantıları gerçekleştirdi.

Saat 16:00'da ise İl Milli Eğitim Müdürü Levent YAZICI başkanlığında "İlçe Öz Değerlendirme Toplantısına" geçildi. Toplantıya İlçe Kaymakamı Turgay GÜLEÇ, İl Milli Eğitim Müdürlüğü şube müdürleri, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü yöneticileri, okul ve kurum yöneticileri katıldı. Toplantının ardından Temiz Okul Sağlıklı Okul projesi kapsamında Beyaz Bayrak almaya hak kazanan 8 okula Beyaz Bayraklarını ve Beratlarını İlçe Kaymakamı ile birlikte veren İl Milli Eğitim Müdürümüz Levent YAZICI daha sonra yatılı bölge ortaokulunu ziyaret ederek öğrencilerle bir süre sohbet etti.

İl Milli Eğitim Müdürü Levent YAZICI ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü yöneticileri kendileri adına düzenlenen akşam yemeğine katıldıktan sonra ilçeden ayrıldılar.

Kaynak: Bültenler / Eğitim

Milli Eğitim Müdürlüğü Reşadiye Tokat Eğitim Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title