Haberler

Tokat - Piknik Ateşinin Üzerine Düşerek Ölen Kadın Toprağa Verildi

Piknik ateşinin üzerine düşerek ölen kadın toprağa verildi TOKAT'ın Almus İlçesi'nde eşi ile gittiği piknikte iddiaya göre dengesini kaybederek piknik ateşinin üzerine düşmesi sonrası yanarak yaşamını yitiren bir çocuk annesi 55 yaşındaki Zekiye Kıncır, son yolculuğuna uğurlandı.

Piknik ateşinin üzerine düşerek ölen kadın toprağa verildi

TOKAT'ın Almus İlçesi'nde eşi ile gittiği piknikte iddiaya göre dengesini kaybederek piknik ateşinin üzerine düşmesi sonrası yanarak yaşamını yitiren bir çocuk annesi 55 yaşındaki Zekiye Kıncır, son yolculuğuna uğurlandı.

Olay dün öğle saatlerinde Almus Baraj Gölü Şendere mevkisinde meydana geldi. Gaziosmanpaşa Üniversitesi öğrenci işlerinde görevli 58 yaşındaki Orhan Kıncır, izin gününde eşi Zekiye Kıncır ile birlikte kendilerine ait 60 HA 787 plakalı otomobil ile piknik yapmak için Almus'a gitti. Burada piknik için ateş yakan Orhan Kıncır, baraj kıyısına balık tutmaya indi. Bu sırada yanlız başına kalan Zekiye Kıncır, iddiya göre dengesini kaybedip ateşin üzerine düştü. Bir süre sonra eşinin ateşe düştüğü fark edip çıkaran Orhan Kıncır, durumu güvenlik güçlerine bildirdi. Olay yerine gelen ekipler tarafından yapılan incelemede talihsiz kadının yanarak can verdiği belirlendi. Cumhuriyet Savcısı ve jandarmanın olay yerindeki incelemesinin ardından Zekiye Kıncır'ın cesedi, otopsi yapılmak üzere Almus Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

Kıncır'ın cenazesi yakınları tarafından alınarak Tokat Belediyesi'ne ait cenaze aracı ile Ali Paşa Camine getirildi. Burada cuma namazı sonrası kılınan cenaze namazına Zekiye Kıncır'ın eşi Orhan Kıncır ile yakınları, Gaziosmanpaşa Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. Mustafa Şahin ile birlikte çok sayıda vatandaş katıldı. Kılınan cenaze namazı sonrası Zekiye Kıncır, Erenler Mezarlığı"nda toprağa verildi.

Bu arada taziyeleri kabul eden Orhan Kıncır, basın mensuplarının sorularını cevapsız bıraktı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / 3.Sayfa

Gaziosmanpaşa Üniversitesi Almus 3.Sayfa Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title