Haberler

TOBB Üniversitesi Önünde Kıskançlık Cinayeti

Güncelleme:

Ankara'da eli silahlı koca, kendisini aldattığından şüphelendiği eşini silahla vurup öldürdükten sonra intihar etti.

Ankara'da bir kişi, kendisini aldattığından şüphelendiği eşini silahla vurup öldürdükten sonra intihar etti.

OTOMOBİLLE İŞE GETİRDİ

İddiaya göre; Ankara Ticaret Odasında (ATO) temizlik görevlisi olarak çalışan Ömer Sarı (40), TOBB Üniversitesinde aynı işi yapan eşi Yazgülü Sarı'yı (28) 06 BP 5810 plakalı otomobiliyle işe getirdi. Ömer Sarı, TOBB Üniversitesinin Söğütözü Caddesi'ndeki servis girişine geldikleri sırada karısına silahla bir el ateş etti.

AYNI SİLAHLA KENDİNE DE SIKTI

Belinden yaralanıp araçtan inen karısının başına da bir el ateş eden zanlı, aynı silahla kendini de kafasından vurdu. Çift, olay yerinde hayatını kaybetti.

MEKTUP YAZMIŞ: EŞİM BENİ ALDATIYOR

Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine sağlık ve çok sayıda polis sevk edildi. Olay yerinde 3 boş kovan bulan polis, araçta Ömer Sarı'nın yazdığı bir mektupla Yazgülü Sarı'ya ait cep telefonu görüşmelerini içeren ayrıntılı dökümü buldu. Ömer Sarı'nın mektupta, kimsenin suçu olmadığını, eşini kendisini aldattığı için vurduğunu yazdığı öğrenildi. İnceleme sırasında, silahın halen Ömer Sarı'nın elinde bulunduğu öğrenildi.

ÜNİVERSİTENİN GİRİŞİ KAPATILDI

Polis, üniversiteye ait güvenlik kamerası görüntülerini incelemeye aldı. Üniversitenin girişi kapatıldı ve öğrenciler diğer kapılardan okula alındı. Olay yerinin etrafını kapatan Ankara Emniyet Müdürlüğü Cinayet ve Olay Yeri Büro Amirliği ekiplerinin incelemesi sürüyor. Cesetler, incelemenin ardından otopsi için morga kaldırılacak.

Kaynak: AA / Güncel

Ömer Sarı Söğütözü Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

500

Yorumlar (24)

sunum melen:

yazık olmuş kadına, aptal adam Allah bilir niçin aldattı kadın seni, böyle bir toplumda nedense hep erkek haklı , oturup düşünseydi bu kadın beni neden aldatıyor neyi eksik acaba diye. . . .

9
43
yanıtYanıtla
kıyı:

adamın yaptığı hiç bir şeyin karşılığı aldatma olamaz. . şiddet görse bile şikayet edecek. . aldatırsan olmaz. . trafik kuralı gibi. . bir araca arkadan çarptın mı ne olursa olsun suçlu sen olursun.

yanıt0
yanıt0
OZGUR OZEN:

BİRİNİN BİR ŞEYİNİN EKSİK OLMASI İHANETİ GEREKTİRMEZ. . ÖLEN KİŞİLER İÇİN ALLAH''TAN RAHMET DİLERİM. . ANCAK, İKİSİNE DE YAZIK OLMUŞ. . ÜZÜCÜ. . RABBİM KİMSEYE YAŞATMASIN. .

yanıt0
yanıt0
ahmet:

çok doğru, kadın aldatı mıydı tü ka namus meselesi , erken kahraman , ya yürü gidin bi,

yanıt0
yanıt0
a:

kusursuz dost arama dostsuz kalırsın. ardamarı çatladımı insanın gözü hiç birşey görmez erkek yada kadın. ama yazık olmuş birisi eşini aldattığı için cehenneme gidecek diğeride intihar ettiği için ikiside hem bu dünyada hem ahireti zehirleriler üzücü bir durum

yanıt0
yanıt0
meltem:

sen aldatırsın senide vururlar olur biter ne oldugunu anlarsın o zaman ben ne yaptımda benı vurdu dersin boş yorum yapmıssın kaybol

yanıt0
yanıt0
KAAN:

ALDATTIYSA DEF EDİP GİDECEKSİN BELASINI ALLAHDAN BULSUN

41
2
yanıtYanıtla
LETSGO:

Onların hakkında Hükmünü artık O VERECEK. .

yanıt0
yanıt0
CEMİL BEY:

ADAM EN DOĞRUSUNU YAPMIŞ NAMUSUNU TEMİZLEMİŞ

26
16
yanıtYanıtla
BLACK:

BU NE KARDEŞİM BÖYLE, BEKAR BİR İNSAN OLARAK EVLENMEYE ÇEKİNİYORUZ. ALDATAN ALDATANA. NERDE KALDI SADAKAT. . . . !

42
0
yanıtYanıtla
Tüm 24 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title