Haberler

TMMOB Genel Başkanı Soğancı, Kastamonu'ya Geldi

Türkiye Makine Mühendisleri Odası (TMMOB) Genel Başkanı Mehmet Soğancı, Kastamonu’yu ziyaret etti.

Türkiye Makine Mühendisleri Odası (TMMOB) Genel Başkanı Mehmet Soğancı, Kastamonu'yu ziyaret etti.

Soğancı, TMMOB Kastamonu Şubesi tarafından organize edilen Ankara, Zonguldak ve Kastamonu'daki üyelerin katıldığı dayanışma gecesine iştirak etti. Gecede, meslekte 25, 40 ve 50'nci yılını dolduran meslektaşlarına plaket takdim etti. Törende konuşan Türkiye Makine Mühendisleri Odası (TMMOB) Genel Başkanı Mehmet Soğancı, Türkiye Cumhuriyeti Devleti'nin bir ferdi olarak bu ülkeye karşı sorumluluklarının olduğunu söyledi. Makine mühendisleri olarak bir yandan kendilerini geliştireceklerini, bir yandan da Türkiye'nin yaşanmakta olan sorunlarını görüp onlara karşı da çözüm önerileri sunmaları gerektiğini belirten Soğancı, "Yeni mezun arkadaşlarımızın meslekte tecrübe kazanmalarını sağlamak da bu ülkenin geleceği açısından bir değerdir. Bunun için hepinizi odamıza sahip çıkmaya, mesleğimizin vermiş olduğu bilgi ve birikimi ülkemizin geleceği için kullanmaya hepinizi davet ediyorum. Daha büyük bir Türkiye için hep beraber devam edelim diyorum" diye konuştu.

Kastamonu İl Temsilciliği olarak Kastamonu'da yürüttükleri faaliyetler hakkında bilgiler veren TMMOB Kastamonu Şube Başkanı Necla Yıldız ise, temsilcilik olarak Abana, Bozkurt, Çatalzeytin, Devrekani, İhsangazi, İnebolu, Küre ve Taşköprü'de periyodik asansör bakımları yaptıklarını ifade ederek, "9 ay içerisinde 460 asansör kontrolü, 3 bin 962 adet LPG sızdırmazlık kontrolü, 30 adet periyodik kontrolü ile çok sayıda motor-şasi kontrolü gerçekleştirilmiştir" dedi.

Makine mühendisleri olarak yapılan faaliyetlerin önemli olduğuna dikkat çeken Yıldız, "Bizim için önceliğimiz üyelerimizdir. Amacımız üyelerimizin haklarını savunmak, varsa sorunlarını çözmeye yardımcı olmaktır. Biz oda olarak emekten, demokrasiden barıştan yanayız. Hep beraber olalım, güçlü olalım" şeklinde konuştu.

Törenin ardından geceye katılan makine mühendisleri, aileleriyle birlikte müzik eşliğinde gönüllerince eğlendiler. - KASTAMONU

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Mehmet Soğancı Kastamonu Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Manuel Lanzini Eyüpspor'a mı geliyor? Manuel Lanzini Eyüpspor'a gelecek? İNTEGRAL DERSİ KALKTI MI? MEB yeni müfredat 2024 hangi sınıfları kapsıyor? CAN DALTON KİMDİR? Can Dalton hangi çete? Oya Okar Arka Sokaklar'a geri mi dönüyor? Arka Sokaklar'ın Selin Komiser'i diziye dönüyor mu? SAĞLIK BAKANLIĞI Personel alımları başladı mı? #128657 Personel alımı başvuruları ne zaman? Servisler kaldırılacak mı? Servisler neden kaldırılacak, sebebi ne? Servisler yasaklanıyor mu? Köklü tasarruf tedbirleri hayata geçiyor! Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 26 Nisan Cuma Survivor yeni bölüm! Müfredat değişiyor mu? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne demek? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli nedir? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne zaman başlayacak? Sağlık Bakanlığı 36 bin personel alımı başvuru tarihi ne zaman? #127973 Sağlık Bakanlığı sözleşmeli personel başvuru şartları neler? YEMEKTEYİZ 26 Nisan yarışmacısı Durmuş kimdir? Durmuş Çetin kaç yaşında, nereli? Tavuğa ihracat yasağı mı geldi? Tavuğa neden ihracat yasağı geldi, sebebi ne? Tavuğa neden ihracat yasağı getirildi? İhracat yasağı ile ilgili Ticaret Bakanı ne söyledi? Kırım Kongo Kanamalı Ateşi (KKKA) belirtileri ne? KKKA nasıl bulaşır, nasıl önlenir, ne yapılmalı? 26 NİSAN YEMEKTEYİZ CANLI İZLE #128105 Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title