Haberler

Tm Kırıkkalespor'un Taraftar Grubu Tribün İsmini Değiştirdi

Türkiye Spor Toto 3. Lig, 2. Grupta mücadele eden Türk Metal Kırıkkalespor’un taraftar grubu Daltonlar, tribünlerinin adını Ömer Halisdemir ve Fethi Sekin olarak değiştirdi.

Türkiye Spor Toto 3. Lig, 2. Grupta mücadele eden Türk Metal Kırıkkalespor'un taraftar grubu Daltonlar, tribünlerinin adını Ömer Halisdemir ve Fethi Sekin olarak değiştirdi.

Karşılaşma sırasında terör aleyhinde sloganlar atan taraftar grubu lideri Eray Ünver, Ömer Halisdemir ve Fethi Sekin gibi kahramanların isimlerinin bulunduğu tribünden takımlarını desteklemenin kendileri için büyük bir onur olduğunu ifade etti. Grup arasında ortak alınan bir kararla tribünün ismini değiştirdiklerini ifade eden Eray Ünver, "Vatanımız için gözünü kırpmadan canının veren birçok şehidimiz var. Ancak Ömer Halisdemir ve Fethi Sekin bunların en büyük simgeleri. Bizlerde bu iki kahramanın isimlerini tribünlerimizde yaşatmak için böyle bir yol seçtik. Onların isimleri 78 milyon insanın kalbinde olduğu gibi artık bizimde tribünlerimizde yaşayacak" şeklinde konuştu. - KIRIKKALE

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title