Haberler

TL'nin Erimesi Galatasaray'ı 2 Defa Vurdu! 2016 Yılı Bütçe Zararı 40 Milyon

Güncelleme:

Son bir ayda TL'nin Dolar ve Euro karşısında gerilemesi Galatasaray'ın transfer planlarını da alt üst etti. aylık kur artışı döneminde Galatasaray'ın 2016 yılı bütçe zararı 40 milyon TL.

Galatasaray'ın son haftalarda oynadığı vasat futbol Sarı Kırmızılı yönetimi devre arasında en az 2 transfer yapılması için harekete geçirmişti.

Ancak son bir ayda TL'nin Dolar ve Euro karşısında gerilemesi Galatasaray'ın transfer planlarını da alt üst etti. 2 aylık kur artışı döneminde Galatasaray'ın 2016 yılı bütçe zararı 40 milyon TL. Bununla birlikte UEFA'nın yakın kontrolü altında bulunan Sarı Kırmızılı kulüp, devre arası transferi için nasıl bir çözüm üreteceği de henüz bilinmiyor. Uzun süredir futbolcuların alacaklarını ödeyemeyen Sarı Kırmızılı kulüp, devre arasında transfer yapılması durumunda futbolcuların bu duruma tepki vermesinden de çekiniyor.

CHEDJOU GİDERSE BELKİ

Galatasaray'ın devre arasında transfer yapma şansı az da olsa var. Bu durumda gözden çıkarılan Chedjou'nun devre arasında ayrılmasına bağlı. Galatasaray'ın sözleşmesini uzatmaması üzerine, Kamerunlu oyuncunun menajerinin bir süredir Çin kulüpleri ile görüştüğü ve oyuncusuna kulüp aradığı bildirildi. Chedjou'nun ayrılması durumunda Galatasaray düşük bir bonservis geliri elde ettiği gibi, yarım sezonluk alacağı olan 1 milyon eurodan da tasarruf etmiş olacak.

RIEKERINK TRANSFERDE DEVRE DIŞI

Galatasaray'ın son haftalardaki futbolunun olumsuz görüntüsü Yönetim ile teknik direktör Riekerink arasındaki iletişimi de sınırlamış durumda. Takımın kötü futbolu sonrasında Riekerink'in devre arası transferi konusunda ısrarcı olamadığı gibi, transfere karışamaz hale getirdi. Yönetim'in Hollandalı teknik adama sormadan transfer planlarını yürüttüğü öğrenildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Ekonomi

Galatasaray İstanbul Spor Ekonomi Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title