Haberler

Tki Tavşanlı Linyitspor'da Samsunspor Hazırlıkları

Kırmızı siyahlılar, düz koşu, tek pas, çift kale ve istasyon çalışması yaptı.

PTT 1. Lig'de, hafta sonu Samsunspor'la deplasmanda karşılaşacak olan TKİ Tavşanlı Linyitspor, hazırlıklarını sürdürdü.

Meteorlar, Tunçbilek Arif Peçenek Tesisleri'nde günü düz koşu, tek pas, Çift kale ve istasyon çalışması yaparak geçirdi.

Antrenmanın ardından AA muhabirine açıklama yapan teknik direktör Ali Nail Durmuş, takımın iki temel sorunu olduğunu söyledi.

Kadro derinliğinde ve pozisyonlarda takımın sıkıntıları olduğunu belirten Durmuş, şöyle konuştu:

"Transfer etmemiz gereken futbolcular var. Zira şu anda orta sahada büyük sıkıntı yaşıyorduk. Luciano Guaycochea transferi ile bir nebzede olsa buradaki problemi aşmayı düşünüyoruz. Hal daha çok eksik ve sıkıntılarımız mevcut. Geçen hafta Balıkesirspor maçına çıktığımızda 9 gün önce takıma gelmiştim. Bu süre içinde, elimizdeki mevcut kadro ile ve içinde bulunduğumuz durum itibarıyla rakibinde yapısını dikkate alarak bir oyun anlayışı ve taktiği ile oynamaya çalıştık. İlk 45 dakikada rakip ceza sahasına girip bir pozisyon üretemedi ve korner dahi kullanamadı. Tabi ikinci yarı bu oyunu devam ettiremedik. Samsunspor maçına kadar bu eksiklerimizi de giderip öyle sahaya çıkmayı düşünüyoruz."

Transfer çalışmalarının devam edeceğini dile getiren Durmuş, "Gerekli görülen mevkileri doldurmamız gerekiyor. Zaman veremiyorum çünkü önümüzde Samsun maçı var. Şu anda takımda hazır olmayan futbolcularım var. Elimizde santrfor olarak sadece Abdi Aktaş var, o da daha hazır değil, biraz zamana ihtiyacı var. Bu şartlar altında Samsunspor deplasmanına gidiyoruz. Fakat yine de oradan puan veya puanlarla dönmek istiyoruz" diye konuştu. - Kütahya

Kaynak: AA / Spor

Tki Tavşanlı Linyitspor Arif Peçenek Samsunspor Tunçbilek Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 26 Nisan Cuma Survivor yeni bölüm! Müfredat değişiyor mu? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne demek? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli nedir? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne zaman başlayacak? Sağlık Bakanlığı 36 bin personel alımı başvuru tarihi ne zaman? #127973 Sağlık Bakanlığı sözleşmeli personel başvuru şartları neler? YEMEKTEYİZ 26 Nisan yarışmacısı Durmuş kimdir? Durmuş Çetin kaç yaşında, nereli? Tavuğa ihracat yasağı mı geldi? Tavuğa neden ihracat yasağı geldi, sebebi ne? Tavuğa neden ihracat yasağı getirildi? İhracat yasağı ile ilgili Ticaret Bakanı ne söyledi? Kırım Kongo Kanamalı Ateşi (KKKA) belirtileri ne? KKKA nasıl bulaşır, nasıl önlenir, ne yapılmalı? 26 NİSAN YEMEKTEYİZ CANLI İZLE #128105 Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye geri mi dönüyor? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye mi gelecek? ADANA DEMİRSPOR- GALATASARAY MAÇI CANLI İZLE Adana Demirspor- Galatasaray maçı canlı (HD) izleme linki! Cuma namazı kaçta bitiyor? Cuma namazı ne zaman biter, saat kaçta bitiyor? ADANA DEMİRSPOR- GALATASARAY maçı ne zaman? #9917 Maç saat kaçta, hangi kanalda? Survivor Nefise kaza mı geçirdi, ne oldu? Survivor Nefise'nin son durumu ne? 23 Nisan'daki Dilan Polat gösterisine soruşturma başlatıldı mı? Dilan Polat taklidi için bakanlık harekete geçti!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title