Haberler

Tki Tavşanlı Linyitspor'da, Çanakkale Dardanelspor Hazırlıkları

TKİ Tavşanlı Linyitspor, Çanakkale Dardalnelspor maçı hazırlıklarını tamamladı Teknik direktör Tok: ''Ligde sürekli oynamayan futbolcuları bu hafta göreceğiz. İnşallah onlarda çıkıp ellerinden geleni yapacaktır''

PTT 1. Lig ekiplerinden TKİ Tavşanlı Linyitspor, Ziraat Türkiye Kupası'nda yarın sahasında karşılaşacağı Çanakkale Dardanelspor hazırlıklarını tamamladı.

Tunçbilek Arif Peçenek Tesisleri'ndeki antrenmanda kırmızı-siyahlı futbolcular, düz koşu ve istasyon çalışması yaptı.

Teknik direktör Ümit Erol Tok, idamının ardından AA muhabirine yaptığı açıklamada, kupada gidebildikleri yere kadar gitmeyi istediklerini söyledi.

Salı günü oynayacakları kupa maçında, ligde oynamayan futbolcularını değerlendireceğini belirten Tok, şöyle konuştu:

"Bizim çok geniş bir kadromuz yok. Genç bir kadromuz var. Bu geç arkadaşlar için bu tip müsabakalar çok büyük ölçü taşır. İnşallah kazanacağımızı düşünüyorum. Bu çocuklar bu lig için transfer oldu. Dış transferlerimiz ve alt yapıdan gelen oyuncularımız mevcut. Bu futbolcularla yarın çıkıp elimizden geleni yapacağız. Bizim buradaki ödevimiz öncelikle lig. Ben çalıştığım her takımda hep ligi hedef koymuşumdur. Çok sık aralıklarla maç yaptığımız için geniş bir kadronuz olması lazım ki değiştirerek oynatasın. Bizim öyle bir şansımız yok. Ligde sürekli oynamayan futbolcuları bu hafta göreceğiz. İnşallah onlarda çıkıp ellerinden geleni yapacaktır. Ligde oynattığımız kadrodan hemen hemen hiçbiri yarın sahada olmayabilir. En fazla bir veya iki kişi belki olabilir. Çünkü biz ertesi günü Mersin'deki deplasman maçı için hareket edeceğiz. Bu yüzden ligde rahat bir nefes alabilmek adına ne gerekiyorsa onu yapmaya çalışıyoruz."

Tok, sık aralıklarla maç yaptıklarını hatırlatarak, Mersin maçında kupada oynamayan oyuncuları sahaya süreceğini sözlerine ekledi. - Kütahya

Kaynak: AA / Spor

Tki Tavşanlı Linyitspor Çanakkale Dardanelspor Tavşanlı Linyitspor Türkiye Kupası Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Oya Okar Arka Sokaklar'a geri mi dönüyor? Arka Sokaklar'ın Selin Komiser'i diziye dönüyor mu? SAĞLIK BAKANLIĞI Personel alımları başladı mı? #128104 #128105 Personel alımı başvuruları ne zaman? Servisler kaldırılacak mı? Servisler neden kaldırılacak, sebebi ne? Servisler yasaklanıyor mu? Köklü tasarruf tedbirleri hayata geçiyor! Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 26 Nisan Cuma Survivor yeni bölüm! Müfredat değişiyor mu? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne demek? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli nedir? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne zaman başlayacak? Sağlık Bakanlığı 36 bin personel alımı başvuru tarihi ne zaman? #127973 Sağlık Bakanlığı sözleşmeli personel başvuru şartları neler? YEMEKTEYİZ 26 Nisan yarışmacısı Durmuş kimdir? Durmuş Çetin kaç yaşında, nereli? Tavuğa ihracat yasağı mı geldi? Tavuğa neden ihracat yasağı geldi, sebebi ne? Tavuğa neden ihracat yasağı getirildi? İhracat yasağı ile ilgili Ticaret Bakanı ne söyledi? Kırım Kongo Kanamalı Ateşi (KKKA) belirtileri ne? KKKA nasıl bulaşır, nasıl önlenir, ne yapılmalı? 26 NİSAN YEMEKTEYİZ CANLI İZLE #128105 Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye geri mi dönüyor? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye mi gelecek? ADANA DEMİRSPOR- GALATASARAY MAÇI CANLI İZLE Adana Demirspor- Galatasaray maçı canlı (HD) izleme linki! Cuma namazı kaçta bitiyor? Cuma namazı ne zaman biter, saat kaçta bitiyor?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title