Haberler

TKİ Tavşanlı Linyitspor, Bucaspor Maçına Hazırlanıyor

Güncelleme:

TKİ Tavşanlı Linyitspor, pazar günü sahasında Bucaspor ile yapacağı maçın hazırlıklarını günde çift idmanla sürdürüyor.

PTT 1. Lig ekiplerinden TKİ Tavşanlı Linyitspor, pazar günü sahasında Bucaspor ile yapacağı maçın hazırlıklarını günde çift idmanla sürdürüyor.

Kırmızı-siyahlılar, Tunçbilek Arif Peçenek Tesisleri'nde sabahki antrenmanda düz koşu, kültür fizik ve pas çalışması gerçekleştirirken, öğleden sonraki idmanda da çift kale maç yaptı.

Antrenmanın ardından AA muhabirine açıklama yapan teknik direktör Ali Nail Durmuş, takımlarının 3 puana acil ihtiyacı olduğunu söyledi.

Karşı takımın kim olduğuna bakmadan kendi oyunlarına bakacaklarını belirten Durmuş, ''Biz sahada mücadele edersek, düşündüğümüzü ortaya koyarsak rakip kim olursa olsun kazanırız. Bucaspor zor bir rakip. Hamleli oyuncularI, topu iyi kullanıp çabuk hücumu çıkıyor, orta sahada etkin ve üretkenler. Dirençli bir takım, dolayısıyla maçın zorluk derecesi yüksek. Biz öyle bir noktaya geldik ki bu saatten sonra kendi sahamızda maç kaybetme lüksümüz yok. Bunu ortaya koymak için de yoğun bir şekilde çalışıyoruz. Umarım bu hafta 3 puan hasretine son vereceğiz'' diye konuştu.

Durmuş, takıma yeni katılacak futbolcuların olduğunu ve onların da gelmesi ile eksikliklerin giderileceğini dile getirdi.

Takımda, futbolcuların rekabet edebileceği bir kadro oluşturmayı hedeflediğini belirten Durmuş, şöyle konuştu:

''Oyuncu tercih ederken, fiziksel ve zihinsel anlamda her şeyi ile kendini ortaya koyabilecek bu giydiği formanın hakkını verebilecek tarzda oyuncu transfer ediyoruz. Biz sahada, savaşmak, mücadele etmek, sonuna kadar maçı kovalamak ve bu mücadeleyi alın terinin karşılığını almak üzere oynamak zorundayız. Dolayısıyla transfer politikamızda da böyle oyunculara yöneliyoruz.''

Öte yandan, antrenmanın ardından Linyitsporlu futbolcu Ahmet Topal'ın doğum gününü arkadaşları pasta keserek kutladı.

Kaynak: AA / Güncel

Tavşanlı Linyitspor Arif Peçenek Tunçbilek Bucaspor Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title