Haberler

TKDK'dan Karakoçan'a 6,8 Milyon Lira Destek

Güncelleme:

TKDK Elazığ İl Koordinatörlüğü, Karakoçan Belediyesi Konferans Salonunda potansiyel yatırımcılara yönelik 13. Başvuru Çağrı İlanı ve IPARD programı hakkında bilgilendirme toplantısı düzenledi.

Düzenlenen toplantıya Karakoçan İlçe Tarım Müdürü Mehmet Yıldız, Mühendisler, Muhtarlar ve çiftçiler katılım sağladı. IPARD kapsamında destek verilen sektörler ve Karakoçan ilçesinden TKDK'ya sunulan projelerle ilgili konular Elazığ İl Koordinatörlüğü uzmanları Dr. Işıl Aydın ve Emre Değirmenci tarafından hazırlanan sunumla katılımcılara aktarıldı. Karakoçan'dan toplam da 10 proje başvurusu yapıldığını belirten uzmanlar, bu projeler neticesinde Karakoçan ilçesine yapılan toplam 10,7 Milyon TL'lik yatırımın 6,8 Milyon TL'si TKDK tarafından geri ödemesiz hibe olarak karşılandığı belirtildi. Sunumun ardından katılımcıların soruları cevaplandırıldı ve sonrasında toplantı sona erdi.

Toplantı Sonrası İlçe Kaymakamı Kemal Atasoy'u makamında ziyaret eden İl Koordinatörlüğü uzmanları, 13. Çağrı ilanı ile destek verilecek sektörler ve IPARD 2 programı hazırlıkları hakkında Kaymakam Atasoy'u bilgilendirdi. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Atasoy, İlçemizde IPARD desteklerinden faydalanan yatırımcılarımız oldu. Bu yatırımlar potansiyel yatırımcılara da örnek teşkil ediyor. 13. Çağrı döneminde de Karakoçan İlçesinden kuruma yatırım projeleri gelmeye devam edeceğini dile getirdi. İl Koordinatörlüğü uzmanları Ziyaret sonrası ilçeden ayrıldı.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Mehmet Yıldız Kemal Atasoy Karakoçan Elazığ Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title