Haberler

Tkbl'de 2014-2015 Sezonu Fikstürü Çekildi

TBF Yönetim Kurulu Üyesi Sonat: "Artık kendimizi ispat ettik ve bundan sonra kamuoyunun, sponsorların daha çok dikkatini çekeceğimize eminim" Galatasaray Odeabank Genel Menajeri Erdem: "Heyecanlarla dolu, basketbol kalitesi yüksek, seyri güzel maçlar oynayacağımıza eminim"

Türkiye Basketbol Federasyonu (TBF) Kadın Basketbolundan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Jülide Sonat, kadın basketbolunun bugünlere gelmesi için büyük mücadeleler verdiklerini belirterek, "Umuyorum layık olduğu değeri bundan sonra da hak ederek alacaktır" dedi.

Abdi İpekçi Spor Salonu'nda, Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi 2014-2015 sezonu fikstür ve Kadınlar Türkiye Kupası eleme grubu kura çekiminde konuşan Sonat, yeni sezonda 34'üncüsü gerçekleştirilecek lig mücadelesi öncesi, kadın basketbolunun gelişimine katkılarından dolayı bütün kulüplere teşekkür etti.

Kadın basketbolunun yaratacağı değeri tırnaklarıyla kazıyarak insanlara anlattıklarını ifade eden Sonat, "Artık kendimizi ispat ettik ve bundan sonra kamuoyunun, sponsorların daha çok dikkatini çekeceğimize eminim. 34 yıllık sürecin 23 yıldan fazlasının içinde bizzat bulundum. Bir nebze katkı sağladıysam bu anlamda da gurur duyuyorum. Aramıza katılan kulüplere hoş geldiniz diyorum. Giden kulüplere de yine burada olmaları için yollarının açık olmasını diliyorum. Centilmenlik dolu yeni bir lig diliyorum" ifadelerini kullandı.

TBF Yönetim Kurulu Üyesi ve Sağlık Kurulu Başkanı Kamil Uzun da şunları kaydetti:

"Oyuncularımızın yeterli başarıyı ve gelişimi gösterebilmesini temenni ediyorum. Kulüplerimize özellikle hatırlatmak istediğim şey altyapıdır. Çalışmalarımız, federasyon ne kadar çaba sarf ederse etsin kulüplerde başlıyor kulüplerde bitiyor. Yeterli oyuncu yetiştirebilmek için kulüplerimizin bu konuya itina göstermesi gerekiyor. Kulüplerimizin elinden gelen her şeyi yapacağını ümit ediyorum. Sporun ruhuna yakışır bir şekilde kardeşliği barışı huzuru getirmesi adına örnek olması için, fair play adına olumlu bir sezon temenni ediyorum."

Galatasaray Odeabank Genel Menajeri Müge Erdem, güzel heyecanlarla dolu, basketbol kalitesi yüksek, seyri güzel maçlar oynayacaklarına emin olduğunu ifade ederek, "Geçen yıl güzel bir sezon geçirdik. Bunun gururunu yaşıyoruz. İnşallah yeni sezonda da çok çalışacağız, aynı başarılara ulaşmak için elimizden gelen her şeyi yapacağız. Önümüzde Dünya Kupası var. Milli takımımıza gönülden başarılar diliyorum. Herkese hayırlı uğurlu olsun" şeklinde konuştu.

Abdullah Gül Üniversitesi Kulüp Başkanı Ömer Yağmur, "İnşallah sakatlıklar olmayan bir sezon geçireceğiz. Milli takımımızla gurur duyuyoruz. Umarım kazasız belasız bir şampiyona geçirecekler. Geçtiğimiz sezon kadın basketbolunda nereye geldiğimizi gösterdik. Bu ligde en önemli mücadeleyi gösteren takımlardan bir tanesiyiz. Bu sene hem ligde, hem Avrupa'da kendimizi göstereceğiz" ifadelerini kullandı.

BOTAŞ Spor Genel Menajeri Abdullah Kutlu ise A Milli Kadın Basketbol Takımı'nın aldığı başarıların, son yıllarda kadın basketbolunun nerelere geldiğini ortaya koyduğunu vurgulayarak, "TKBL'de henüz yayıncı bir kuruluşumuz yok. Bu sezon için en büyük temennimiz yayıncı kuruluşumuzun olması. Geçen sezon Avrupa kupası finalini Galatasaray ve Fenerbahçe oynadı. Artık Türkiye'nin birçok ili ligimizde temsil ediliyor. Yayıncı kuruluşun olması ligin görünürlüğünü ve yaygınlığını artıracaktır" şeklinde konuştu.

İstanbul Üniversitesi BGD Genel Koordinatörü Murat Tümer, geçen sezon Türkiye'yi gururlandırarak Kadınlar Avrupa Ligi'nde final oynayan Galatasaray Odeabank ve Fenerbahçe'yi tebrik ederek, "Bütün takımlara ligde başarılar. Bugün itibarıyla asıl konumuz milli takım olmalı. Ankara'da ve İstanbul'da tüm sporseverleri salonlara bekliyoruz. Milli takımımızı yalnız bırakmayalım" dedi. - İstanbul

Kaynak: AA / Spor

Jülide Sonat Galatasaray Müge Erdem Odea Bank Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Adana Demirspor Galatasaray maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Adana Demirspor GS maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Muslera sakatlandı mı? Muslera Adana Demirspor maçında sakatlandı mı? Ben Bu Cihana Sığmazam final mi yaptı? Ben Bu Cihana Sığmazam neden bitiyor, 2. sezon devam edecek mi? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli nedir? Yeni müfredatta neler var, hangi konular müfredattan çıkarıldı?? İntegral kaldırıldı mı? İntegral müfredattan çıkarıldı mı? Adana Demirspor Galatasaray maçı CANLI izle! 26 Nisan Adana Demirspor GS maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Mesut Komiser döndü mü? Şevket Çoruh Arka Sokaklar'a geri döndü mü? Indiana Pacers vs Milwaukee Bucks NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 27 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Gaddar 65. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Kızılcık Şerbeti 61. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Yalı Çapkını 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 673. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title