Haberler

Tjk Resim Yarışması Ödülleri Sahiplerini Buldu

Türkiye Jokey Kulübü (TJK) tarafından 9'uncusu düzenlenen 'At, At Sevgisi ve At Yarışı' konulu resim yarışmasının ödül töreni Adana'da gerçekleşti.

Türkiye Jokey Kulübü (TJK) tarafından 9'uncusu düzenlenen 'At, At Sevgisi ve At Yarışı' konulu resim yarışmasının ödül töreni Adana'da gerçekleşti. Yarışmaya gönderilen 36 eser de Büyükşehir Belediyesi 75'inci Yıl Sanat Galerisi'nde sergilenmeye başlandı.

Ödül töreninden önce gerçekleşen kokteyle, Adana Vali Yardımcısı Halis Arslan, Adana Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Zihni Aldırmaz, Türkiye Jokey Kulübü Başkanı Serdal Adalı ile seçkin davetli topluluğu katıldı. TJK Başkanı Serdal Adalı, konuşmasında, "Türkiye Jokey Kulübü'nün sosyal etkinlikleri içinde resim yarışması çok anlamlı bir yere sahiptir. Bu yarışmanın dokuzuncusunu gerçekleştirmenin gururunu yaşıyoruz" dedi. Organizasyonla, sanatçılara da destek olmayı amaçladıklarını belirten Adalı, "Seçici Kurulumuz, sanatçılarımızın yaratıcılıklarını ortaya koydukları 361 eserden, titizlikle dereceye giren 36'sını belirledi. Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi akademisyenlerine bu yarışmadaki desteklerinden dolayı teşekkür ederim" diye konuştu. Yarışmada 'Antrenman' adlı eseriyle birinci olan Abubekir Aydın'a ödülünü Vali Yardımcısı Halis Aslan, 'Ekin' adlı eseriyle ikinci olan Salim Başyiğit'e ödülünü Zihni Aldırmaz ve 'Bilgelik Oyunları' adlı eseriyle üçüncü olan Yusuf Şengür'e de ödülünü TJK eski Başkanı Behçet Homurlu verdi.

Yine aynı yarışmada Ömer Eken'e ait 'Tutunma', Peruze Yiğit'e ait 'Umudu Tek Geçerim' ve Gülistan Karagüzel'e ait 'İsimsiz' adlı eserler de mansiyona layık görüldü. - Adana

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Türkiye Jokey Kulübü Zihni Aldırmaz Halis Arslan Serdal Adalı Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title