Haberler

Tivibu'da Ağustos Ayında En Çok İzlenen Filmler

Güncelleme:

Türkiye'nin iletişim ve eğlence şirketi TTNET'in yeni dönem TV platformu Tivibu'da Ağustos ayında en çok izlenen filmler belirlendi.

Türkiye'nin iletişim ve eğlence şirketi TTNET'in yeni dönem TV platformu Tivibu'da Ağustos ayında en çok izlenen filmler belirlendi.

Yapılan açıklamaya göre, Tivibu üyeleri Ağustos ayında en çok aksiyon, gerilim ve animasyon filmlerine ilgi gösterdi. Sinemaseverlerin bu yıl en çok beğendiği macera filmlerinden biri olan "John Carter: İki Dünya Arasında" Tivibu'da Ağustos ayında en çok izlenen film oldu.

Son yılların en eğlenceli animasyonlarından biri olan "Neşeli Ayaklar 2" ise Tivibu'nun Ağustos ayı listesinde ikinci sırada yer aldı.

TTNET'in yeni dönem TV platformu Tivibu'nun, zengin bir film arşivinin yer aldığı "Kırmızı Halı" klasörü büyük ilgi görüyor. Ulaştığı yüksek izlenme oranlarıyla "Türkiye'nin en büyük sinema salonu" olmayı başaran Kırmızı Halı klasörü, Ağustos ayında da Tivibu üyelerinin en büyük eğlencelerinden biri oldu.

Tivibu üyelerinin Ağustos ayında en çok izlediği ilk 10 film arasında macera, gerilim ve animasyon yapımlarının olması dikkat çekti.

Listenin 1 numarasında Temmuz ayında olduğu gibi Ağustos ayında da "John Carter: İki Dünya Arasında" filmi yer aldı. İkinci sırada, 2011 yapımı bir animasyon olan "Neşeli Ayaklar 2" bulunurken, baş rollerinde ünlü oyuncular Robert de Niro ve Julianne Moore'un yer aldığı dram filmi "Flynn Olmak" ise üçüncü sıraya yerleşti.

En yeni filmler sinemalardan hemen sonra "Kırmızı Halı" klasörü ile Tivibu üyelerine sunuluyor. Tivibu üyeleri, Tivibu'nun gelişmiş özellikleri sayesinde, izledikleri filmi durdurabiliyor, geri alabiliyor ve istedikleri yerden izlemeye devam edebiliyorlar.

Ağustos ayında Tivibu'da en çok izlenen ilk 10 film ise şöyle sıralandı:

John Carter: İki Dünya Arasında, Neşeli Ayaklar 2, Flynn Olmak, Aeon Flux, Zindan Adası, Sünger Bob Kare Pantolon, Düşmanı Korurken, Son Vurgun, Demir Adam 2, Sherlock Holmes: Gölge Oyunları.

Muhabir: İstanbul

Yayıncı: Zekeriya Gülün - İSTANBUL

Kaynak: AA / Güncel

İstanbul Türkiye Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title