Haberler

Tire 1922'de Hedef 3 Puan

Spor Toto 3'üncü Lig 1'inci Grup'ta pazar günü İzmir derbisinde zirve hesapları yapan Altay'a konuk olacak olan lider Tire 1922 kendine güveniyor.

Spor Toto 3'üncü Lig 1'inci Grup'ta pazar günü İzmir derbisinde zirve hesapları yapan Altay'a konuk olacak olan lider Tire 1922 kendine güveniyor.

Teknik Direktör İskender Eroğlu şampiyonluk yolunda kayıp yaşamayacaklarına inandığını belirterek Buca İlçe Stadı'ndan 3 puanla döneceklerini söyledi. Karşılaşmaya çok iyi hazırlandıklarını ifade eden Eroğlu, "Altay çok köklü bir camia. 7 haftadır ligde yenilmeyip son 3 maçta da kalelerinde gol görmediler. Biz lidere yakışır şekilde mücadelemizi göstereceğiz. Buca Stadı'nda Altaylı taraftarların rakibe iyi baskı kurduğunu biliyorum. Ancak biz de şampiyonluğa oynuyoruz. Kayba tahammülümüz yok" dedi. Tire 1922'de sarı kart cezalıları Feyyaz ile Hüseyin Civelek pazar günü forma giyemeyecek.

- İzmir

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

İzmir Buca Tire Spor Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title