Haberler

Adana'da TIR Otomobile Çarptı: 1 Ölü, 7 Yaralı

Güncelleme:

Adana'da, Tarsus-Adana-Gaziantep Otoyolu'nda bir TIR'ın otomobile çarpması sonucu 1 kişi öldü, 7 kişi yaralandı.

Adana'da, Tarsus-Adana- Gaziantep Otoyolu'nda bir TIR'ın otomobile çarpması arkadan çarpması sonucu 1 kişi öldü, 7 kişi yaralandı.
OTOMOBİLE ARKADAN ÇARPTI
Alınan bilgiye göre, TAG Otoyolu'nda Mersin yönüne giden Mehmet T. yönetimindeki 80 EU 491 plakalı mısır yüklü TIR, Fahri Akkaş'ın (42) kullandığı 01 BE 209 plakalı otomobile, otoyolun Kasım Ener Bulvarı çıkışında arkadan çarptı. Kazada Melisa Ceren (11) olay yerinde hayatını kaybetti, aynı araçta bulunan 7 kişi de yaralandı.
YARALILAR ÇEVRE İLLERDEKİ HASTANELERE KALDIRILDI

Yaralanan Zahide Ceren (32) ve Mehmet Ceren (1) Çukurova Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi, sürücü Fahri Akkaş Adana Devlet Hastanesi, Nazife Doğan (31) Çukurova Aşkım Tüfekçi Devlet Hastanesi, Sıla Doğan (11), Egemen Doğan (5) ve Muhammet Efe Ceren (1) Adana Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı.
MISIRLAR YOLA SAÇILDI

Kazadan sonra otoyol trafiğe kapandı. Kaza nedeniyle yola saçılan mısırlar Karayolları ekiplerince temizlendikten sonra otoyol yeniden trafiğe açıldı.

Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.


Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Gaziantep Mersin Tarsus Güncel Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

5 MAYIS BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU! Bu hafta BİM'de neler var, hangi ürünler geldi? Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 5 Mayıs Cumartesi Survivor yeni bölüm! Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 5 Mayıs Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? KURBAN BAYRAMINA KAÇ GÜN KALDI 2024: Kurban bayramı ne zaman, hangi tarihe denk geliyor? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 5 Mayıs dün gece deprem mi oldu? Hangi renkleri karıştırırsak kırmızı olur? Kırmızı rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Hangi renkleri karıştırırsak mor olur? Mor rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Fuşya rengi nasıl elde edilir? Fuşya hangi renklerin karışımı ile yapılır? Turuncu nasıl elde edilir? Turuncu hangi renklerden oluşur, guaj boya ile nasıl yapılır? 5 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 5 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 5 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 5 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (3)

ibrahim:

hemşerim allah rahmet eylesin ama şu da bi gerçekte sollama yapar yapmaz sağ şerite de geçeilmez

0
0
yanıtYanıtla
Rifat KeRsu:

an ve an ordaydık allah rahmet etsın aılelerıne sabır versın özellıkle agır vasıta kullannan şöfrler dıkkatlı temkınlı olun aceleye gerek yok. . . .

0
0
yanıtYanıtla
Soner:

Kaza sonrası oradaydım. Gerçekten çok kötü bir durum. . .

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title