Haberler

Tır ile Otomobil Çarpıştı: 2 Ölü (2)

Muğla'nın Milas İlçesi'nde, TIR ile çarpışan otomobildeki 2 kişi öldü.

Muğla'nın Milas İlçesi'nde, TIR ile çarpışan otomobildeki 2 kişi öldü. Bu sırada tesadüfen geçen 21 yaşındaki İsmail Böke kazada ölen kişinin babası, 50 yaşındaki Ahmet Böke olduğunu öğrenince sinir krizi geçirdi.

Kaza, dün saat 22.30 sıralarında, Güllük Beldesi'nde meydana geldi. Milas Belediyesi Bayındırlık Müdürlüğü'nde şoför olarak çalışan ve eşinden bir süre önce boşanan Ahmet Böke yönetimindeki 48 UG 272 plakalı otomobil, karşıdan gelen 51 yaşındaki İbrahim Muhittin Coşkun yönetimindeki 15 NN 464 plakalı TIR ile çarpıştı. Otomobilde sıkışan sürücü Böke kaza yerinde, yanındaki 34 yaşındaki Özlem Yılmaz ise kaldırıldığı hastanede öldü. Kaza yerinden tesadüfen İsmail Böke, kazada ölen kişinin babası Ahmet Böke olduğunu öğrenince, sinir krizi geçirdi. Jandarmalar, Böke'yi güçlükle sakinleştirebildi.

Kaza nedeniyle yaklaşık 1 saat trafiğe kapanan yol, araçların kaldırılması ve yola dökülen yakıt ve yağın temizlenmesiardından açıldı. Jandarma, kazanın ardından TIR şoförü İbrahim Muhittin Coşkun'u gözaltına aldı. Kazayla ilgili soruşturmanın sürdüğü bildirildi. - Milasmuğla

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Milas Belediyesi Muğla Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title