Haberler
BBC

Times: Nasri'yi Fenerbahçe, Fernando'yu Galatasaray İstiyor

İngiliz gazetesi, yazın şu ana kadar en fazla transfer harcaması yapan Premier Lig kulübü olan Manchester City'nin birçok futbolcuyu takımdan göndermeye hazırlandığını yazdı.

İngiliz Times gazetesi, yazın şu ana kadar en fazla transfer harcaması yapan Premier Lig kulübü olan Manchester City'nin birçok futbolcuyu takımdan göndermeye hazırlandığını yazdı. Gazeteye göre gönderilecek futbolculardan Samir Nasri'yi isteyen kulüplerin başında Fenerbahçe, Fernando Francisco Reges'i isteyen kulüplerin başında ise Galatasaray geliyor.

Times'a göre Manchester City'nin "istenmeyenler listesi" şu isimlerden oluşuyor:

Times, Manchester City'nin, geçen sezonu kiralık olarak Sevilla'da geçiren 30 yaşındaki Fransız futbolcusu Samir Nasri'nin bonservis bedelini 21 milyon sterlinden 10 milyon sterline indirdiğini belirtiyor.

Manchester City Menajeri Pep Guardiola'nın kulüpte görmek istemediği Nasri'nin yine de ABD'deki hazırlık pına katıldığı ancak takım arkadaşlarınca "küstah" bulunduğu da aktarılıyor haberde.

Times'a göre Galatasaray'ın çok istediği Brezilyalı futbolcu Fernando için istenen bonservis bedeli ise 5 milyon sterlin.

Transfer harcaması 200 milyon sterlini aşmak üzere

Manchester City, son olarak 26 buçuk milyon sterlin bonservis ücreti ödeyerek Real Madrid'den sağ bek Danilo'yu transfer etmişti.

City, Monaco'nun 23 yaşındaki sol beki Benjamin Mendy'i de 49,5 milyon sterlin bonservis ödeyerek renklerine katmak üzere.

Bu transfer de gerçekleşirse Manchester City'nin bu yazki transfer harcaması 218 milyon sterlini aşacak.

Times'a göre City henüz Arsenal ile sözleşmesini uzatmayan Şiliii golcü Alexis Sanchez için de Arsenal'e 50 milyon sterlin ödemeye hazır.

İngiliz kulübünün yazın sattığı futbolcular arasında ise İspanya'nın Villarreal takımına transfer olan milli futbolcu Enes Ünal da vardı.

BBC

Galatasaray Samir Nasri Times Spor Haberler

Bakmadan Geçme

İstanbul Cuma namazı saat kaçta? İstanbul Cuma selası ne zaman okunacak? 26 Nisan Cuma İstanbul cuma namaz saati! KIZILCIK ŞERBETİ İZLE | Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Kızılcık Şerbeti fragman izle! ÖĞRETMEN ATAMALARI | Öğretmen atama kadro ve branş dağılımı ne zaman açıklanacak? Yusuf Tekin açıklama yaptı mı? 26 NİSAN CUMA HUTBESİ | Bu haftaki Cuma hutbesi konusu nedir? Cuma hutbesi oku! 36 BİN SÖZLEŞMELİ SAĞLIK PERSONELİ BAŞVURU EKRANI! 36 bin sözleşmeli sağlık personeli alımı başvurusu nereden yapılır? Mehmet Büyükekşi aday olacak mı? TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi aday oldu mu? Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu çalışanlarına mobbing mi uyguladı? Eski Patiswiss CEO'su çalışanları azarladı! Devlet Bahçeli'nin Ferdi Tayfur göndermesi Erdoğan'a mı? Semih Yalçın ne dedi? Recep Tayyip Erdoğan, Özgür Özel görüşmesine Kemal Kılıçdaroğlu ne dedi? Kemal Kılıçdaroğlu, Özgür Özel'i neden uyardı? Noterde kredi kartı geçiyor mu? Noterlerde kredi kartı ile ödeme yapılır mı, kartla ödeme geçer mi? ESRA EROL'DA çocuk gelin skandalı nedir? Esra Erol son bölümde ne oldu, olay ne? Yalı Çapkını 67. bölüm 2. fragman canlı izle! Yalı Çapkını Seyran'a ne oldu? LİLA Kağıt kurucusu kimdir? Lila Kağıt sahibi Abdullah Öğücü kimdir? Lila Kağıt halka arz oldu mu? Lila Kağıt katılım endeksine uygun mu? HALKA ARZ TAKVİMİ 26 Nisan hangi burç? 26 Nisan'da doğanlar hangi burç oluyor? 26 Nisan tarihi hangi burç olur?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title