Haberler

THY'nin New York Uçağı Paris'e İndi

Türk Hava Yolları’nın (THY) New York-İstanbul seferini gerçekleştirecek olan uçağı, rahatsızlanan bir yolcu için Paris’e iniş yaptı.

Türk Hava Yolları'nın (THY) New York- İstanbul seferini gerçekleştirecek olan uçağı, rahatsızlanan bir yolcu için Paris'e iniş yaptı.

Türk Hava Yollarının 002 sefer sayılı New York- İstanbul seferini yapan TCJJH kuyruk tescilli uçağı, Fransa hava sahasına girince bir yolcu rahatsızlandı. Yolcunun rahatsızlandığını uçağın pilotuna ileten kabin memurları daha sonra yolcuya ilk müdahaleyi yaptı. Uçakta hasta yolcu olduğunu öğrenen uçağın kaptan pilotu, Paris Charles Gaulle Havalimanı hava kontrol kulesi ile irtibata geçerek acil iniş izni istedi. Uçuş kulesi tarafından iniş izni verilen THY New York uçağı Paris Charles Gaulle Havalimanına acil iniş yaptı. Hasta yolcuyu Paris'te bırakan uçak saat 13.40'da Atatürk Havalimanına indi. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Türk Hava Yolları İstanbul New York Paris Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title