Haberler

THY'den Yolcularına 'Smart' Uyarısı

türk Hava Sahası'nın tek elden yönetme imkanı veren 'SMART' projesindeki arıza nedeniyle Atatürk Havalimanı ve Sabiha Gökçen Havalimanı'nda uçuşların olumsuz etkilenmesi nedeniyle Türk Hava Yolları yolcularını uyardı.

türk Hava Sahası'nın tek elden yönetme imkanı veren 'SMART' projesindeki arıza nedeniyle Atatürk Havalimanı ve Sabiha Gökçen Havalimanı'nda uçuşların olumsuz etkilenmesi nedeniyle Türk Hava Yolları yolcularını uyardı. Konuyla ilgili olarak Türk Hava Yolları resmi internet sitesinden yapılan açıklamada şöyle denildi.

"Sabiha Gökçen ve İstanbul Atatürk Havalimanında meydana gelen Smart sistemi radar arızası nedeniyle iniş ve kalkışlarda gecikmeler yaşanabilecektir; Yolcularımızın seyahatlerinden önce uçuşlarıyla ilgili son durumu www.thy.com adresinden veya 444 0 849 numaralı çağrı merkezimizden öğrenmelerini rica ederiz."

İNİŞ VE KALKIŞLARDA GECİKMELER YAŞANDI

Bugün saat 18.00-18.45 saatleri arasında meydana gelen arıza nedeniyle uçaklar yerde bekledi. Yeni seyrüsefer sistemi olarak bilinen "SMART" çökünce, eski sisteme geçiş yapıldı. Atatürk Havalimanı'nda kalkış sırası bekleyen uçak sayısı arıza esnasında 20'ye ulaştı. Radar bağlantılı yaşanan bu arıza nedeniyle Atatürk Havalimanı ve Sabiha Gökçen Havalimanı'ndaki kalkışlar kontrollü olarak yapıldı. - İstanbul

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Türk Hava Yolları Sabiha Gökçen Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

KURBAN BAYRAMINA KAÇ GÜN KALDI 2024: Kurban bayramı ne zaman, hangi tarihe denk geliyor? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 5 Mayıs dün gece deprem mi oldu? Hangi renkleri karıştırırsak kırmızı olur? Kırmızı rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Hangi renkleri karıştırırsak mor olur? Mor rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Fuşya rengi nasıl elde edilir? Fuşya hangi renklerin karışımı ile yapılır? Turuncu nasıl elde edilir? Turuncu hangi renklerden oluşur, guaj boya ile nasıl yapılır? 5 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 5 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 5 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 5 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 5 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Kahverengi nasıl elde edilir? Guaj ve akrilik boya ile kahverengi nasıl yapılır?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title