Haberler

THY Antalya Cup'ın Kokteyli Yapıldı

Güncelleme:

Türk Hava Yolları'nın sponsorluğunda düzenlenecek olan, Turkish Airlines Antalya Cup'ın tanıtım kokteyli yapıldı.

THY Antalya Cup'ın tanıtım kokteyli yapıldı.

Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Abdurrahman Arıcı, yaptığı konuşmada, yıllardır sporun içinde yer alan bir isim olduğunu belirterek, eski bir futbol hakemi ve yıllarca MHK üyesi olarak görev yaptığını söyledi.

Turnuvanın turizmin başkenti Antalya'da yapıldığına dikkati çeken Arıcı, "Daha önce Antalya'da birçok organizasyon yapıldı ama devamı gelmedi. Bu nedenle hasret kaldığımız bir organizasyon. Umarım üzerine eklenerek devamı gelir. Antalya'ya 12 milyon 66 bin misafir geliyor. Yüzde 8'lik artış yaşandı ve bu bir rekor. Dünyanın en fazla misafir alan 3. kenti durumundayız, emeği geçenlere teşekkür ederim" diye konuştu.

Galatasaray ve Trabzonspor'u Avrupa kupalarında başarıdan başarıya koştuğunu vurgulayan Arıcı, "İnşallah Avrupa'da şampiyonluk da göreceğiz. Şu anda 26 stadın inşaatı devam ediyor. Antalya Stadı da bunlardan birisi. Stat hizmete girdikten sonra daha güzel organizasyonlar göreceğiz" ifadesini kullandı.

Kulüp temsilcileri ise Antalya'da bulunmaktan ve turnuvada yer almaktan dolayı mutlu olduklarını kaydederek, katılımcı takımlara başarılar diledi.

Tanıtım kokteyline, Galatasaray Kulübü adına idari koordinatör Tomas Ujfalusi, Trabzonspor Kulübü adına başkan danışmanı Serhat Altıncı, Ajax Kulübü adına takım menajeri Tjerk Smeets ve Celtic Kulübü adına organizasyon menajeri Jamic Church ve kaptan Scott Brown ile sponsor firmaların temsilcileri katıldı.

-abdurrahman arıcı

Kaynak: AA / Spor

Abdurrahman Arıcı Trabzonspor Galatasaray Antalya Spor Haberler

Bakmadan Geçme

26 NİSAN CUMA HUTBESİ | Bu haftaki Cuma hutbesi konusu nedir? Cuma hutbesi oku! 36 BİN SÖZLEŞMELİ SAĞLIK PERSONELİ BAŞVURU EKRANI! 36 bin sözleşmeli sağlık personeli alımı başvurusu nereden yapılır? Mehmet Büyükekşi aday olacak mı? TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi aday oldu mu? Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu çalışanlarına mobbing mi uyguladı? Eski Patiswiss CEO'su çalışanları azarladı! Devlet Bahçeli'nin Ferdi Tayfur göndermesi Erdoğan'a mı? Semih Yalçın ne dedi? Recep Tayyip Erdoğan, Özgür Özel görüşmesine Kemal Kılıçdaroğlu ne dedi? Kemal Kılıçdaroğlu, Özgür Özel'i neden uyardı? Noterde kredi kartı geçiyor mu? Noterlerde kredi kartı ile ödeme yapılır mı, kartla ödeme geçer mi? ESRA EROL'DA çocuk gelin skandalı nedir? Esra Erol son bölümde ne oldu, olay ne? Yalı Çapkını 67. bölüm 2. fragman canlı izle! Yalı Çapkını Seyran'a ne oldu? LİLA Kağıt kurucusu kimdir? Lila Kağıt sahibi Abdullah Öğücü kimdir? Lila Kağıt halka arz oldu mu? Lila Kağıt katılım endeksine uygun mu? HALKA ARZ TAKVİMİ 26 Nisan hangi burç? 26 Nisan'da doğanlar hangi burç oluyor? 26 Nisan tarihi hangi burç olur? ÇÖL TOZU SON DAKİKA! Çöl tozu nedir? Çöl tozundan nasıl korunulur, zararları ne? Brighton - Manchester City maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? Brighton- Manchester City maçı kaç kaç bitti? #9917 KURBAN BAYRAMINA KAÇ GÜN KALDI 2024: Kurban bayramı ne zaman, hangi tarihe denk geliyor?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title