Haberler

THY 22 Seferini İptal Etti! THY Hangi Seferlerini İptal Etti?

Güncelleme:

Türk Hava Yolları, ekonomik daralma ve terör nedeniyle azalan yolcu sayısı için kış döneminde ek önlemler aldı. THY bazı seferlerini iptal etti. İptal edilen seferler hangileri? İşte tüm detaylar...

Türk Hava Yolları, ekonomik daralma ve terör nedeniyle azalan yolcu sayısı için kış döneminde ek önlemler aldı. 30 Ekim'de başlayan kış sezonunda, talebin düştüğü 5'i iç, 17'si de dış hat toplam 22 noktaya seferler iptal edilirken, filodaki toplam 30 uçak da yere indirilerek park pozisyonuna alındı. Filoda kiralık olarak bulunan 12 geniş gövdeli Airbus A330-200 tipi uçak Antalya'ya gönderildi. Bu uçaklar İkinci Dış Hatlar Terminali'nin önünde park pozisyonuna alındı. 4 Airbus A320 tipi uçak Ankara Esenboğa Havalimanı'ndaki genel havacılık hangarları önüne park ettirildi. Önümüzdeki günlerde kademeli olarak seferden çekilecek uçak sayısı 30'a ulaşacak. Halen THY'nin filosunda 298 yolcu uçağı bulunuyor.

22 SEFER İPTAL

Geçen hafta başlayan kış sezonunda THY maliyetlerini düşürmek için gelirin ve doluluk oranlarının düşük olduğu dış hatlarda Cezayir'de Batna ve Tlemcen, Danimarka'da Aolborg, Fransa'da Bordo, Almanya'da Karlsruhe-Baden Baden, Freidrichshafen, Münster, İran'da Kermanşah, İtalya'da Cenova, Pisa, Ürdün'de Akabe, Kırgızistan'da Osh, Hollanda'da Roterdam, Nijerya'da Kano, Suudi Arabistan'da El Qassim, Tacikistan'da Khujand ve Ukrayna'da Ivano Frankivsk uçuşları durdurulmuştu. THY'nin iç hatlarda sona erdirdiği uçuş noktası arasında Eskişehir, Tokat, Edremit, Uşak ve Siirt bulunuyor.

Kaynak: Haberler.Com / Gündem

Türk Hava Yolları Antalya Gündem Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title