Haberler

    Galatasaray, Thomas Tuchel'le Anlaştı

    Güncelleme:

    Sarı-kırmızılılar, Mainz'da görev yapan Alman teknik direktör Thomas Tuchel'le her konuda anlaştı. Son kararı Ünal Aysal verecek.

    Roberto Mancini ile yollarını ayırdıktan sonra Lucescu'yla görüşen ancak Rumen hocadan olumsuz yanıt alan Galatasaray, Mainz'da görev yapan Alman teknik direktör Tuchel'le her konuda anlaşıldı.

    TUCHEL'LE EL SIKIŞILDI

    Galatasaray Yönetim Kurulu haftalık olağan toplantısını Başkan Ünal Aysal'ın Antalya'da olması nedeniyle bir gün erteledi. Yönetim yarın toplanacak. Uzun süredir gündemi meşgul eden basketbol yerine yeni teknik direktörün kim olacağı konuşulacak. Aysal, hoca adayları ile ilgili sunulan raporları yönetici arkadaşlarıyla paylaşacak. Yönetim, oy birliği ile Mancini'nin halefini belirleyecek. Toplantıda Bülent Tulun-Erdal Keser ikilisinin el sıkıştığı Tuchel'in durumu netlik kazanacak.

    AYSAL, KURMAYLARININ GÖRÜŞÜNÜ ALACAK

    Başkan Aysal, Mancini ile yollarını ayırma kararını yönetiminde yer alan hukukçular Sedat Doğan ve Mehmet Karlı dışında kimseye söylememişti. Yönetiminden hoca konusunda tam yetki alan Aysal, bu kez kurmaylarının görüşüne başvuracak.

    3 İSİM GÖREVLENDİRİLDİ

    Sneijder ve Mancini'nin Galatasaray'a gelmesinde önemli rol oynayan İcra Kurulu Başkanı Lutfi Arıboğan, bu transfer döneminde pasif bir görüntü çiziyor. Ünal Aysal tarafından yeni teknik adam için üç isim görevlendirildi. Başkanın danışmanı Bülent Tulun, Florya'ya dönen Erdal Keser ve menajer Harun Arslan teknik direktör konusunda yetkililer... Almanya bağlantılı bu üç isim, Tuchel'de karar kıldı ve Alman hoca hakkında Aysal'a kapsamlı bir rapor hazırlandı.

    HEYNCKES KEFİL

    Aslında ilk hedef kurt Alman hoca Jupp Heynckes'ti. Ama emeklilik kararından vazgeçmeyen Heynckes, Galatasaray'a sezon başında olduğu gibi yine olumsuz yanıt verdi ve bir sene önce Bayern Münih'e önerdiği Tuchel için sarı-kırmızılılara olumlu görüş verdi.

    AYSAL: ACELEMİZ YOK

    Galatasaray'da herkes yeni teknik direktörün kim olacağını merak ediyor. Bu konuyu en yetkili isim olan Başkan Ünal Aysal'a sorduk... Bize şunları söyledi: "Tuchel ile henüz bir anlaşma imzalamadık.Tuchel dahil 4 isim var gündemimizde. Hepsiyle ayrı ayrı görüşüyoruz. Acele etmiyoruz. Zamanımız var, doğru ismi bulmayı istiyoruz." Galatasaray Kulübü Başkanı, Thomas Tuchel'e ayrı bir parantez açarak, "Mainz ile sözleşmesi var. Tazminat için bir rakam var ortada. Bunların hepsini değerlendiriyoruz" ifadesini kullandı.

    Kaynak: EuroSport.com / Spor

    Roberto Mancini Thomas Tuchel Galatasaray Ünal Aysal Spor Haberler

    Bakmadan Geçme

    Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 26 Nisan Cuma Survivor yeni bölüm! Müfredat değişiyor mu? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne demek? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli nedir? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne zaman başlayacak? Sağlık Bakanlığı 36 bin personel alımı başvuru tarihi ne zaman? #127973 Sağlık Bakanlığı sözleşmeli personel başvuru şartları neler? YEMEKTEYİZ 26 Nisan yarışmacısı Durmuş kimdir? Durmuş Çetin kaç yaşında, nereli? Tavuğa ihracat yasağı mı geldi? Tavuğa neden ihracat yasağı geldi, sebebi ne? Tavuğa neden ihracat yasağı getirildi? İhracat yasağı ile ilgili Ticaret Bakanı ne söyledi? Kırım Kongo Kanamalı Ateşi (KKKA) belirtileri ne? KKKA nasıl bulaşır, nasıl önlenir, ne yapılmalı? 26 NİSAN YEMEKTEYİZ CANLI İZLE #128105 Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye geri mi dönüyor? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye mi gelecek? ADANA DEMİRSPOR- GALATASARAY MAÇI CANLI İZLE Adana Demirspor- Galatasaray maçı canlı (HD) izleme linki! Cuma namazı kaçta bitiyor? Cuma namazı ne zaman biter, saat kaçta bitiyor? ADANA DEMİRSPOR- GALATASARAY maçı ne zaman? #9917 Maç saat kaçta, hangi kanalda? Survivor Nefise kaza mı geçirdi, ne oldu? Survivor Nefise'nin son durumu ne? 23 Nisan'daki Dilan Polat gösterisine soruşturma başlatıldı mı? Dilan Polat taklidi için bakanlık harekete geçti!
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title