Haberler

TFF, 7 Kulübe Puan Silme Cezası Verdi

Güncelleme:

TFF, ulusal linans kazanamayan Bucaspor, Denizlispor, Kahramanmaraşspor, MKE Ankaragücü, Orduspor, Samsunspor ve Tarsus İdman Yurdu'na 3 puan silme cezası verdi.

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Kulüp Lisans Kurulu, ulusal lisans almaya hak kazanamayan Bucaspor, Denizlispor, Kahramanmaraşspor, MKE Ankaragücü, Orduspor, Samsunspor ve Tarsus İdman Yurdu'na 3 puan silme cezası verdi.

TFF'den yapılan açıklamada, son aşama kararlarını vermek için toplanan kurulun, Kulüp Lisans ve Mali Fair Play Sistemi kapsamında yapılan değerlendirmeler sonucu eksikliklerini tamamlamaları için ek süreler verilen 7 kulübün ulusal lisans taleplerinin reddedildiği ve takımlara puan cezası verildiği belirtildi.

İTİRAZ HAKLARI BULUNUYOR

Kulüp Lisans ve Mali Fair Play Talimatı'na göre, PTT 1. Lig ekibi Samsunspor ve Denizlispor, Spor Toto 2. Lig ekipleri Orduspor, MKE Ankaragücü, Kahramanmaraşspor, Tarsus İdman Yurdu ve Bucaspor'a puan silme cezalarının verildiği ifade edildi.

Federasyondan alınan bilgiye göre, 7 kulübün bu sezon geçerli olmak üzere 3 puanları silinecek. Kulüplerin, TFF Tahkim Kurulu'na itiraz yapma hakları bulunuyor.

Öte yandan federasyon, lisans verilen kulüp sayısının 59'a çıktığını duyurdu.

Kaynak: AA / Spor

Kahramanmaraşspor Denizlispor Bucaspor Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (27)

BJK:

Tabi gücünüz onlara yetti. .

27
1
yanıtYanıtla
söğütlübahçeli:

ey samsunlu beterin beteri de var sen sesini çıkarmazsan AKP federasyonu samsunu küme düşürür o halde 1 kasımda AKPye oy vermeyelim verdirtmeyelim

5
13
yanıtYanıtla
Samsunlu:

Ne alaka lan bunu yapana kadar yardım kampanyası ile Kulübümüzü bu durumdan hep birlikte Samsun halkı olarak kurtarmalıyız.

yanıt6
yanıt2
ŞenolMobil-IOS:

Gücün bunlaramı yetti tüpçü

11
3
yanıtYanıtla
FENERASYON:

Önce şike yapan baş şikecinin ve şikesi tescillenen kulübün cezasını verin. Başkanını hapse, takıda PTT 1. lige gönderin adaletinizi görelim. . Gariban takımlardan ne istiyorsunuz.

10
1
yanıtYanıtla
SamsunsporluMobil-IOS:

Bu kural sadece samsunspora yada anadolu takimlarinami isliyor turkiyede

6
4
yanıtYanıtla
karsiyakali:

Denizlinin puanını 2005-2006 yılından şilin o yılgs tteşvik verdi bunlara...

7
3
yanıtYanıtla
adalet?? kalkınma?:

oh ne güzel şike yapan fenerbahçeyi düşürme borcu var diye anadolu kulüplerinin puanlarını sildirt işte AKP güdümündeki TFFnin adaleti

6
4
yanıtYanıtla
GELİYOR:

Geliyor trabzona kupa geliyor... bekleyin ezikler kupanin sapi geliyor

2
7
yanıtYanıtla
konyalı:

ufak takımlara ver cezayı. . . dünyanın düzeni böyle maleseff

7
0
yanıtYanıtla
Tüm 27 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title