Haberler

Hülya Avşar'dan, Utandıran Gaf

Güncelleme:

Hülya Cup Senior Tenis Turnuvası'nda, Avşar'ın utandıran gafı katılımcıları kahkahaya boğdu.

Türkiye Tenis Federasyonu ve RMG'nin denetim ve gözetiminde düzenlenen turnuvada, ünlü estetik cerrah Bülent Cihantimur'la yan yana denk gelen Hülya Avşar, yaptığı esprilerle protokol üyelerini ve katılımcıları kırdı, geçirdi.

DOKTORLARI UTANDIRDI

TED Kulübü Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Mehmet Tınaz'ın"Maçtan önce ön sevişme şart" sözleri üzerine Avşar, yanında oturan estetisyen doktorları işaret ederek, "Bir hocamız ısıtıyor, diğeri kremliyor, Bülent Hocam da güzelleştiriyor." dedi ve sözü Estetika International Sağlık Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Bülent Cihantimur'a bıraktı.

HÜLYA AVŞAR'I ÖVDÜLER

Cihantimur konuşmasını, "Bu sene 3. kez sponsor olduk. Türkiye'de 1 tane Hülya Avşar var. Kendisini beğendiğimiz ve yaptığı işleri takdir ettiğimiz için, yanında yer almaktan gurur duyuyoruz. Hülya hanımı İstanbul'da da kimseye kaptırmamak istemedik, bu sebeple buradaki organizasyonda da ana sponsor olarak yer aldık. Bu tür kaliteli organizasyonlara iştiraklerimiz, 2015 takvim yılında da devamlılık gösterecektir." sözleriyle sürdürdü.

HAYRANLARINA MÜJDE VERDİ

Tenis okulu açmayı planladığını açıklayan güzel şarkıcı hayranlarına da bir müjde verdi. Avşar kızı Sezen Aksu'dan şarkı beklediğini açıkladı.

MAGAZİN HABERLERİNİ YORUMLADI

Magazin dünyasına bomba gibi düşen Ata Demirer ve Özge Borak çiftinin boşanmasıyla ilgili gelen soruya 'yorum yapmak istemiyorum' diyen şarkıcı, tutuklanan Deniz Seki hakkında sorulan soruya da yorum yapmadı.

SURİYELİ MÜLTECİLER

Suriye'de yaşanan iç karışıklıklardan dolayı ülkemize sığınan mülteciler hakkında gelen sorulara da cevap veren güzel şarkıcı, 'Suriyeli mültecilere üniversitelere sınavsız geçiş hakkına Cumhurbaşkanımız ve Başbakanımız onay verdiyse kimsenin itiraz etme hakkı yok. Onları ülkemize mülteci olarak kabul ettiysek gereken her türlü yardımı yapmalıyız.' dedi.

Haberler.Com/Şaziye Ceyhan

Kaynak: Bültenler / Magazin

Mehmet Tınaz Hülya Avşar Türkiye Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (5)

izmirliMobil-ANDROID:

biz sınavdan sınava girelim ne kadar stres yaşayalım onlar sinavsiz girsinler bi de sanatci olcan buna ses cikarmiyosun

9
4
yanıtYanıtla
vatandaş:

vücudunu kullanarak şöhret olanlara zeki muamelesi yapılan bir ülkedeyiz ya beni üzen bu işte

10
2
yanıtYanıtla
deli kadirMobil-ANDROID:

kafasi yatak odasindan başka biseye calismayan kişiye ülke gündemini sorarsaniz alacaginiz cevap bellidir

5
0
yanıtYanıtla
kamil:

BIRDE BIZIM GENCLERIMIZ ICIN BIRAZ DURUST OLUN, ICLERINE NIFAK TOHUMLARI KOYACAGINIZA, UMUTSUZ YARINLAR BIRAKACAGINIZA BIRAZCIK INSAN OLUN, BIZI KENDI ULKEMIZDE MULTECI ETTINIZ, ALLAHINIZDAN BULUN

2
1
yanıtYanıtla
kulke sunmobilWeb@haberler.com:

Mülteciler istemiyoruz defolsun gitsunler

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title