Haberler

Tevez ve Luiz Adriano'dan Fenerbahçe'ye Kötü Haber

Güncelleme:

Adı Fenerbahçe ile anılan Tevez, Boca Juniors ile anlaşırken, Shakhtar Donetsk'in Brezilyalı golcüsü Luiz Adriano da Al Ahly takımına gitti.

Fenerbahçe'ye Tevez ve Luiz Adriano'dan kötü haber geldi. Adı Fenerbahçe ile anılan Tevez, Boca Juniors ile anlaşırken; Shakhtar Donetsk'in Brezilyalı golcüsü Luiz Adriano da Al Ahly takımına gitti.

TEVEZ, BOCA'YA GERİ DÖNDÜ

Arjantinli forvet 5 milyon euro artı 3 oyuncu karşılığında eski takımına döndü. Transferde adı Fenerbahçe ile anılan Carlos Tevez ülkesi Arjantin'in köklü takımı Boca Juniors'a transfer oldu.

5 MİLYON EURO+3 FUTBOLCU

31 yaşındaki oyuncu için Boca, Juventus'a 5 milyon euro ödeyecek. Juventus ayrıca Boca'dan biri kiralık, iki oyuncunun da ilk satın alma opsiyonu olmak üzere üç futbolcu alacak. Bu oyuncuların Pavon, Cristaldo ve Vadala olduğu bildirildi.

ARJANTİN'İN EN ÇOK KAZANAN FUTBOLCUSU OLACAK

Resmen açıklanan transferin imza töreninin Copa America'nın bitiminden sonra 7 Temmuz'da yapılacağı bildirildi. Tevez, Boca Juniors'tan alacağı yıllık 4,5 milyon euro ile Arjantin Ligi'nin en çok kazanan oyuncusu da olacak.

66 MAÇTA 39 GOL

Juventus'ta 66 maçta 39 gol atan Tevez, 2004-05 sezonunda Boca Juniors formasını giydikten sonra Corinthians, West Ham, Manchester United ve Manchester City takımlarında top koşturdu.

ADRİANO, AL AHLY'DE

Fenerbahçe'nin transfer listesinde yer alan Shakhtar Donetsk'in Brezilyalı golcüsü Luiz Adriano da Al Ahly takımına gitti. Birleşik Arap Emirlikleri ekibinin başkanı Al Naboodah transferin bittiğini Twitter hesabından duyurdu. Adriano, 2006'da transfer olduğu Shakhtar'da 264 maçta 129 gol kaydetti.

Kaynak: Haberler.Com / Spor

Luiz Adriano Carlos Tevez Boca Juniors Fenerbahçe Spor Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (14)

FortiusMobil-IOS:

Şikeciler Selçuk Şahin'i bırakmayacaktı. Onu çok arayacaklar bu sene

7
16
yanıtYanıtla
CengizMobil-IOS:

Bu ezik Saray'ın Taraftarları parazıt gibi her yerden çıkıyor gidin kendi çöplüğünüze HİÇ TAKIMIN GEREKSIZ TARAFTARLARI

12
6
yanıtYanıtla
VATANDAŞ:

Sizin Uydurmanız, Fener isteseydi her ikisinide alırdı saten.

8
7
yanıtYanıtla
........:

fener happi yemiş aziz gibi bir dikdatör fenerin başında olduğu sürece fenere gülmek haram aziz ve pislik yönetimi feneri mahalle takımına çevirdiler antalya spor kadar olamadılar adamlar eto yu transfer etti bize öle başkan lazım

4
6
yanıtYanıtla
GS:

VAH VAH Aziz yine beceremedi demekki bu yilda Rakibimiz yook artik en az puan önde sampiyon ya su azizi gönderin bak aziz geldi Cimbom 9 kez sampiyon 3 TC kupasi 2 avrupa kupasi finerliler aziz size NANiK yapiyo bak sölemedi demeyin ben sizin Dostunuzun neyse sölim Azize size maketten MESSi ile Ronaldo bide Neymari alsin söz azize sölim bi aglamayin

2
7
yanıtYanıtla
fbmobilWeb@haberler.commobilWeb@haberler.com:

Elde var van Persia bekliyoruzzzzzz

2
7
yanıtYanıtla
Ağır Abi:

Adriano gerçekten iyi oyuncu. Gittiği her takımda yarar sağlar. Yazık olmuş

7
2
yanıtYanıtla
Cuma Mobil-IOS:

Parayi veren düdügü calar

4
0
yanıtYanıtla
muhit halit:

Adamlar manyak mı olmuş gelsin Türkiye''de (futbolun olmadığı ülkede) top oynasın

2
1
yanıtYanıtla
yürek ister:

ne var bu birleşik araplarda diyecem para var demek ki deve koşturmaktan sıkıldılar bunlar bakın görün arap ülkesi yıldızlafrdan geçilmeyeeccek para var aga :)

3
0
yanıtYanıtla
Tüm 14 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title