Haberler

TEV'E Bir Gurur da Asya Nur Taş'tan

Güncelleme:

Asya Nur Taş, Ritmik Jimnastik Türkiye Şampiyonası'nda birinci oldu.

Türkiye'nin liderlerini yetiştirmeyi hedef edinen TEV (Türk Eğitim Vakfı)'in desteklediği ve TEV İzmir Özel Cumhuriyet Kız Öğrenci Yurdu'nda kalarak öğrenim hayatına devam eden Milli Takım Sporcusu Asya Nur Taş, 16-17 Mart 2013 tarihleri arasında İzmir'de gerçekleştirilen Ritmik Jimnastik Türkiye Şampiyonası'nı birincilikle tamamlayarak TEV'in gurur tablosuna adını yazdırdı.

Ritmik Jimnastik Türkiye Şampiyonası 2012'yi birincilikle tamamlayan Asya Nur Taş, 2013 Ritmik Jimnastik Türkiye Şampiyonası'nda da birinciliği göğüsledi.

Amerika, İngiltere, Macaristan, Bulgaristan, Norveç, Belçika, Portekiz, Azerbaycan, Japonya gibi ülkelerde düzenlenen yarışmalardan derece ve madalyalarla dönen Asya Nur Taş, ayrıca Amerika ve İngiltere'de düzenlenen uluslararası yarışmalarda turnuvanın "en teknik" sporcusu seçilerek özel ödüle layık görüldü. Asya Nur Taş, 2013 yılı içerisinde 28. Avrupa Şampiyonası (Avusturya), Akdeniz Oyunları (Mersin/Türkiye) ve 32. Dünya Şampiyonası (Ukrayna) başta olmak üzere Avrupa ülkelerinin birçoğunda gerçekleştirilecek olan uluslararası yarışmalarda da Türkiye'yi temsil edecek.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Türkiye İzmir Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title