Haberler

Teröristler Kars-Erzurum-Iğdır Karayolunda 70 Yolcuyu Rehin Aldı!

Güncelleme:

Kars-Erzurum-Iğdır karayolunu ulaşıma kapatıp yaklaşık 70 yolcuyu rehin tutan PKK'lı teröristler yolcuları serbest bıraktıktan sonra 1 belediye otobüsü 3 TIR'ı ateşe verdi.

PKK'lılar Kars-Erzurum- Iğdır karayolunu ulaşıma kapatıp yaklaşık 70 yolcuyu rehin aldılar. Daha sonra yolcuları serbest bırakan PKK'lılar 1 belediye otobüsü ile 3 TIR'ı ateşe verdiler.

70 YOLCUYU REHİN ALDILAR

Alınan bilgiye göre, PKK'lı bir grup terörist gece saatlerinde Kars- Erzurum- Iğdır karayolunu bir taraftan hendek kazarak diğer taraftan da bomba patlatarak çift taraflı olarak ulaşıma kapattı. Teröristler, arada kalan Kağızman Belediyesine ait yolcu otobüsü ve diğer araçlardaki yaklaşık 70 kişiyi rehin aldı. Yaklaşık iki saat yolcuları rehin tuttuktan sonra serbest bırakan teröristler, Kağızman Belediyesine ait yolcu otobüsünü ve 3 TIR'ı ateşe vererek yaktılar.

OPERASYON BAŞLATILDI

Serbest bırakılan yolcular Karakurt girişindeki güvenlik güçlerine sığındılar. Bölgede operasyon başlatan jandarma ekipleri bir yandan da yol güvenliği sağlamak için önlem aldı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Kağızman Erzurum Iğdır Kars Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (180)

Ahmet:

Önemli olan sandıktan çıkan sonuçtur. hdp kazanmışsa bu milletin tercihidir. Hiç bir akıllı vatandaş hdp barajı geçmişken terör eylemleri yapabileceğini düşünmez. Bu olsa olsa iktidar olamayan partinin eseridir.

6708
69
yanıtYanıtla
hhhh:

Pkk nın sonu çok kötü olacak

124
316
yanıtYanıtla
Bu mu kahramanlarınız:

Zaten yapa bildikleri bir tek bu!! Adam kaçırmak, yatakda saldırmak, araç yakmak.. Bu PKKyı destekleyenlere acıyorum..!

186
33
yanıtYanıtla
zeg:

Kandırılmış kürtlere yazık. . Bunların arkasından gidenlere yazık. . Vatanına, yediği ekmeğe ihanet edenlere yazıklar olsun. . .

164
39
yanıtYanıtla
hhhh:

Pkk sonunu yakındır

150
51
yanıtYanıtla
haydi hep beraber:

Askerlerimize ve polislerimize sahip cikalim onlari yanliz birakmayalim onlar bizler icin var dualarimizi eksik etmwyelim onlardan evvel ALLAH bu hadsizlerin haddini ancak onlar bildirir....

152
33
yanıtYanıtla
sefilix:

dağdan şehre indirenler ve onları kongrelerinde alkışlayanlar ve dahi kefenlerini giyip piyasa düşenler evet haydi buyurun temizleyin pisliğinizi. terörle mücadele eden subayı teröristi şahit gösterip hapse atanlar paralele paranoyası ile polisi zayıflatanlar haydi buyurun görelim sizi.

153
21
yanıtYanıtla
Fani dünya:

Pkk çok Ahmak bir terör örgütü yaklaşık kırk yıldır pkk vardır sözde kuruluş amacı Kürtleri savunmak en çok zarar verdiği yine Kürtler olmuştur yakmakla yıkmakla öldürmek le olmuyor ey pkklı mahlukatlar yaktığınız ateşle boğularak gebereceksiniz

94
24
yanıtYanıtla
7ceddinizi, gelmişinizi, geçmişinizi, sabah akşam,:

.....................

83
24
yanıtYanıtla
CAFER:

Bu sayfadaki hdpli ermeniler nasılda yazılarınıza beğeni hilesi yapıyor nasılda sayfaları paylaşıyor farkındamısınız?

70
28
yanıtYanıtla
Tüm 180 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title