Haberler

Teröristler Hakkâri Yüksekova'da Taciz Ateşi Açtı

Teröristler Hakkâri Yüksekova'da güvenlik güçlerinin üzerine taciz ateşi açtı.

Teröristler Hakkâri Yüksekova'da güvenlik güçlerinin üzerine taciz ateşi açtı.

TSK'dan yapılan açıklamaya göre bu sabah bölücü terör örgütü mensubu teröristler tarafından, Hakkâri'nin Yüksekova ilçesinde bulunan Dağlıca 7'nci Hudut Komutanlığı Keri Tepe Üs Bölgesine, Keri Tepenin iki kilometre güneydoğusunda bulunan Oramar Tepe ve 4,5 km güneybatısında bulunan Gevana-Kurki Tepe bölgelerinden taciz ateşi açıldı.

Yapılan taciz atışına, Dağlıca Ana Üs Bölgesinde bulunan ateş destek vasıtaları ve diğer makineli tüfekler ile karşılık verildi. Karşı ateş açılması üzerine terörist atışları saat 8.20'de sona erdi.

Bu arada dün bir terörist daha güvenlik birimlerine gelerek teslim oldu.

Kaynak: ANKA / Güncel

Yüksekova Politika Güncel Haberler

500

Yorumlar (7)

akın daş:

Kudurdu yine adiler. Bunlar kan emiciler kan görmeyince saldırıyorlar.

23
8
yanıtYanıtla
sivaslı:

Ya şu barış saçmalığı sona ersede kurtulsak bizim 5000 kaybımız var bu kekoların 30 000 leş bir 30 000 de faili meçhul. Burada boş teneke gibi gürültü yapıyorlar kendilerini nimetten sanıyorlar. Yarın ağlamaya başlarlar faşik tc bizi eziyür diye.

18
5
yanıtYanıtla
CA:

O zaman bizde fosfor bombalari kullanip hepsini yok edelim cözüm bu ne gerek var kürt cözümüne biz onlarin anladigi dilden konusalim asil cözüm bu olur.

17
5
yanıtYanıtla
riki:

her tarafları taciz ateşi olsa ne olcak bi cacık yapamazlar.

12
3
yanıtYanıtla
ALAADDİN:

PKK OLDU TERÖR PARASI ASKERİN VE POLİSİN CEBİNE GİRDİ. TERÖR OLDU KÖYDE AYLAK AYLAK DOLAŞAN ERKEKLER KORUCU OLDU HER EVDEN 2-3 KORUCU VE 2-3 MİLYAR PARA AİLENİN CEBİNE GİRDİ. AYRICA YURTDIŞINDANDA BÖLÜCÜ ÖRGÜTE PARA AKIYOR.İŞİN UCUNDA PARA VAR.PARA İNSANI HERZAMAN BOZAR.HELE KÜRTLERİ DAHA FAZLA BOZAR.

7
7
yanıtYanıtla
fati erkoc:

Hepsini bir gece de hış etmek lazım

8
3
yanıtYanıtla
AZİZABİNİZ:

PKK, Türkiyeyi 50 sene geri götürmeyi başardı, kürtlerin haklarını koruyacağım deyip gençleri kandıran örgüt eskiden adaleti ve onuru ile tanıdığımız kürt halkının şerefini 5 paralık emeyi de başardı, ağalarına paşalarına milar dolarları kazandırdi, Türk ve Kürt halklarının bir kuşağını ya yok etti yada düşman etti , BÖYLECE GÖREVİNİ TAMALADI, piyonlar .. hiç boşuna kart horozluk yapmasın.... papuç artık damdan inmez....

7
1
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title