Haberler

İstanbul'da Terörist Cenazesi Gerginliği

Güncelleme:

Tunceli'de polis noktasına düzenlediği saldırıda öldürülen teröristin getirildiği Sancaktepe'de gerginlik çıktı. TOMA, yola gerilen zincire takılınca elektrik direği devrildi.

Tunceli'de valilik ve adliye binasının girişindeki polis noktasına el bombası attıktan sonra çıkan çatışmada öldürülen DHKP-C'li Onur Polat'ın Sancaktepe'de kaldırılacak cenazesi nedeniyle polis, yoğun güvenlik önlemi aldı. Kurulan barikatı açmak isterken grubun gerdirdiği tele takılan TOMA'nın önüne ise elektrik direği devrildi.

POLİSE EL BOMBASI ATTI, ARDINDAN ATEŞ AÇTI

Tunceli'de valilik ve adliye binasının girişindeki polis noktasına el bombası attıktan sonra çıkan çatışmada öldürülen DHKP-C'li Onur Polat'ın cenazesi Sancaktepe'de bulunan Sarıgazi Cemevinden kaldırılacak.


CEMEVİ ÖNÜNDE YOĞUN GÜVENLİK ÖNLEMLERİ

Cenaze öncesi polis ekiperi çevrede geniş çaplı güvenlik önlemi aldı. Polis helikopteri de önlemlere havadan destek verdi.


Cemevi önünde bir grup barikat kurması üzerine zırhlı araçlar ve TOMA gruba uyarıda bulundu. Kurulan barikatı açmak isterken grubun gerdirdiği tele takılan TOMA'nın önüne elektrik direği devrildi.

Uyarılar üzerine barikatlar kaldırılırken, polisin güvelik önlemi devam ediyor.

Olay yerinden kareler:

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Sancaktepe Tunceli Güncel Haberler

500

Yorumlar (169)

Hakan:

Camiden her türlü cenaze kalkar ağzını açan olmaz. Cemevinden cenaze kalkınca içlerindeki pislik dökülür. Cemevini ibadethane olarak görmeyen zihniyetin cemevi hakkında konuşma hakkıda yoktur. Camiler hakkında konuşmaya devam edebilirsiniz.

17
48
yanıtYanıtla
Hakan:

Yahu sanane aleviliğin ne olduğunu sana soran mı var ? Sen git kendi meseleni hallet - daha kendi mezheplerin arasında bile bir tutar yok alevilik hakkında konuşuyor adam. o benim meselem.

yanıt0
yanıt4
RİZE-KURAİSEBALI:

Tuncelide gebertilen militanın leşinin İstanbulda ne işi var. Atın Kutu deresine kurda kuşa yem olsun. Devlete, Bayrağa baş kaldırana hiç acımıyorum. Allahda acımaz.

44
4
yanıtYanıtla
Abdullah:

Yaşasın Devrim kahrolsun faşizm, DHKP halktır

4
42
yanıtYanıtla
zeki:

bunun cenazesini köpeklere vereceksin oda yemezya pisliği kim yer hayvan bile yemez

yanıt8
yanıt0
de git başka yerde havla:

isminin adamı ol devrimci papaz

yanıt10
yanıt0
DREJ JAMOKA:

SENİNDE SENİN GİBİ HALKINDA ALLAH BELASDINI VERSİN. SİZİN İÇİN YEZİD OLUR İNSAN

yanıt4
yanıt0
Kemal beziroğlu:

ALEVİLER ERMENİDİR. alevilik hristiyanlığın maskesidir. teröristler gebermelidir. ALEVİLERE NOT Ali camiye giderdi cem evine değil

29
17
yanıtYanıtla
Gerçek kürt:

Cehennem zebanileri seni bekliyor, belanı buldun ebediyete kadar da devam edecek.

34
3
yanıtYanıtla
TC:

Kapatin camevlerinihepsi teror yuvasi

35
2
yanıtYanıtla
Tüm 169 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title