Haberler

Teröre Karşı Birlik Beraberlik Mesajı

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: - Otobüs gelişi ve içerisinden detay- Eğitim Bir Sen 2 nolu Şube Başkanı Mustafa Karataş konuşması- Yolculardan röportaj- Otobüs şoförünün konuşması Erzurum'da teröre karşı birlik beraberlik mesajı- Eğitim-Bir-Sen üyeleri, Güneydoğu'dan kalkan ve Erzurum üzerinden batıdaki kentlere giden otobüslerin yolcularına çiçek ve çikolata dağıttı Erzurum'da Eğitim-Bir-Sen üyeleri, birlik ve beraberlik mesajı vermek için Güneydoğu'dan kalkan ve Erzurum üzerinden batıdaki kentlere giden otobüsleri çiçeklerle karşılayarak yolcularına çikolata ikram etti.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: - Otobüs gelişi ve içerisinden detay- Eğitim Bir Sen 2 nolu Şube Başkanı Mustafa Karataş konuşması- Yolculardan röportaj- Otobüs şoförünün konuşması Erzurum'da teröre karşı birlik beraberlik mesajı- Eğitim-Bir-Sen üyeleri, Güneydoğu'dan kalkan ve Erzurum üzerinden batıdaki kentlere giden otobüslerin yolcularına çiçek ve çikolata dağıttı Erzurum'da Eğitim-Bir-Sen üyeleri, birlik ve beraberlik mesajı vermek için Güneydoğu'dan kalkan ve Erzurum üzerinden batıdaki kentlere giden otobüsleri çiçeklerle karşılayarak yolcularına çikolata ikram etti. Eğitim-Bir-Sen Erzurum 2 Nolu Şube yöneticileri ile üyeleri, Güneydoğu'daki çeşitli illerden gelen otobüsleri Erzurum otogarında çiçeklerle karşıladı. Aralarında şube başkanı Mustafa Karataş'ın da bulunduğu yetkililer, çikolata ikramında bulundukları otobüs yolcuları ile sohbet etti. Sendika yetkilileri daha sonra yolcularla gökyüzüne güvercin uçurdu. Eğitim-Bir-Sen Erzurum 2 Nolu Şube Başkanı Karataş, ülkedeki kardeşlik bağlarının pekişmesi amacıyla böyle bir etkinlik gerçekleştirdiklerini belirtti.Toplum olarak birlik ve beraberliğe, kardeşliğe ve uhuvvete eskisinden daha fazla ihtiyaç duyulan günlerden geçildiğini ifade eden Karataş, "Buradan başka illere devam edecek yolculuğunuzda hayırlı yollar diliyorum. Eskisinden daha fazla birlik ve beraberliğe ihtiyacımız olduğunu sizlerle paylaşmak için aranızdayız" diye konuştu.-Otobüs şoförleri ve yolcular mutlu oldu Otobüs şoförü Savaş Başak, yaşanan terör olayları karşısında birlik ve beraberliğe ihtiyaç duyulduğunu ifade ederek, "Buradan bütün Türkiye'ye duyuruyoruz, biz hepimiz kardeşiz" dedi. Karşılamadan duyduğu memnuniyeti dile getiren Başak, "Özgüven geldi, güç geldi. Erzurumlu kardeşlerime teşekkür ediyorum, birbirimize her yerde böyle davranmamız lazım" ifadelerini kullandı. Otobüs yolcularından Tayfur Sinan da, çiçeklerle karşılanmaktan mutlu olduğunu dile getirerek birlik ve beraberliğin önemine işaret etti.

Kaynak: AA / Güncel

Mustafa Karataş Eğitim Bir Sen Erzurum Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title