Haberler

Terör Saldırılarına Tepkiler

Kırşehir Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Selahattin Ekicioğlu ile Memur-Sen Kırşehir Şube Başkanı Oktay Cebeci, Gaziantep ve diğer kentlerdeki terör saldırılarını kınadı.

Kırşehir Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Selahattin Ekicioğlu ile Memur-Sen Kırşehir Şube Başkanı Oktay Cebeci, Gaziantep ve diğer kentlerdeki terör saldırılarını kınadı.

Ekicioğlu, yaptığı yazılı açıklamada, Gaziantep'te insanların mutluluk ve sevincinin perçinlendiği bir düğün esnasında insanlık düşmanları tarafından yapılan canlı bomba saldırısı ve diğer illerdeki terör saldırılarını şiddetle lanetlediklerini belirtti.

Canlı bomba saldırısının hedefinde Kurtuluş Savaşı'nın simge şehri Gaziantep özelinde bütün Türkiye olduğunu vurgulayan Ekicioğlu, "Bu saldırı ile 79 milyon vatandaşımız hedef alınmıştır. Saldırıda hayatını kaybedenler bizim kardeşlerimiz, çocuklar hepimizin evladıdır. Öfkemiz derin, acımız ortaktır. Bu saldırının faili olan barbar yapı, ülkemizin simgelediği ve bölgemizdeki bütün milletlere umut veren çağdaş cumhuriyete düşmandır. Düğün evine saldıracak kadar aşağılık bir eylemle birlik ve bütünlüğümüzü sarsmayı planlayanlar, hain emellerine asla ulaşamayacaklardır. Halkımız yüksek dayanışma ruhu ile kendisine yönelen bütün tuzakları bir kere daha ezip geçecektir. " değerlendirmesini yaptı.

Memur-Sen ve Eğitim-Bir-Sen Kırşehir Şube Başkanı Oktay Cebeci de terörün insanlık suçu olduğuna vurgulayarak, Türkiye'nin büyük bir terör dalgası ile karşı karşıya olduğunu dile getirdi.

Küresel emperyalizmin yürüttüğü vekalet savaşlarını Türkiye'ye kaydırma stratejisinin uygulanmaya çalışıldığını aktaran Cebeci, şunları kaydetti:

"15 Temmuz Fetullahçı Terör Örgütü'nün darbe girişimi, hemen akabinde PKK'nın bombalı terör eylemleri, şimdi de DEAŞ. Gaziantep'te meydana gelen terör saldırısını şiddetle kınıyor, gerçekleştirenleri lanetliyoruz. Yüce Allah'tan, menfur saldırıda hayatını kaybedenlere rahmet, yaralılara acil şifalar, ailelerine, yakınlarına, milletimize sabır ve metanet diliyoruz. Milletimizin başı sağ olsun. Bu saldırının failleri, insanlıktan çıkmış ve insanlıktan nasipsizdir. Alçak saldırı ve katliamı şiddetle lanetliyor, faillerinin bir an önce yakalanarak adalet önünde hesap sorulmasını bekliyoruz. Bu hain saldırının hedefi bir bütün olarak Türkiye halkıdır."

Kaynak: AA / Güncel

Gaziantep Memur Sen Kırşehir Türkiye Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title