Haberler

Terör Olayları

Şırnak'ta, operasyondan dönen helikopterlere, kent merkezinden uzun namlulu silahlarla ateş açıldı.

Şırnak'ta, operasyondan dönen helikopterlere, kent merkezinden uzun namlulu silahlarla ateş açıldı. Helikopterler, emniyetli şekilde üslerine döndü.

Genelkurmay Başkanlığının internet sitesinde, önemli yurtiçi olaylara yer verildi. Buna göre, bölücü terör örgütü mensubu teröristler, Kars'ın Sarıkamış ilçesinde, "Şahdeniz Doğalgaz Boru Hattı"na sabotaj düzenledi. Olayda, doğalgaz boru hattının 5 metrelik kısmı zarar gördü.

Şırnak'ta, 1. Jandarma Komando Tugay Komutanlığı unsurlarınca, Merkez Meyelan Tepe bölgesinde tespit edilen 3 teröristle temas sağlandı. 23'üncü Jandarma Sınır Tümen Komutanlığından kalkan taarruz helikopter kolu ve diğer ateş destek vasıtaları ile terör örgütü mensuplarının bulundukları bölgeler ve kaçış istikametleri ateş altına alındı. Görev bitiminde, Şırnak'a döndüğü esnada helikopterlere kent merkezinden uzun namlulu silahlarla ateş açıldı. Helikopterler emniyetli şekilde üsse döndü.

Mardin'in Nusaybin ilçesinde teröristler, iş makinesini gasbetmeye çalıştı. Teröristler direnen operatörü silahla yaraladı.

Diyarbakır Hani Jandarma Komando Tabur Komutanlığına silahlı saldırıda bulunuldu.

Hakkari  Merkez-Hakkari Yüksekova Havaalanı karayolunda, askeri personel nakli için icra edilen konvoy faaliyeti esnasında, teröristlerce daha önceden yol kenarına yerleştirilen patlayıcı patlatıldı. Patlamada, konvoyda bulunan zırhlı minibüste maddi hasar meydana geldi.

Mardin'in Nusaybin ilçesinde, patlayıcı madde kullanılmak suretiyle bir yüksek gerilim hattı direği tahrip edildi. Direğin devrilmesi ile oluşan kısa devre sonucunda, yüksek gerilim hattı ile 4 trafoda maddi hasar meydana geldi.

Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde ise şüpheli bir aracın içerisinde, roket atar lançeri, 3 anti tank, anti personel roket atar başlığı, 4 roket atar sevk fişeği, pompalı tüfek, telsiz, güneş gözlüğü görünümlü gizli kamera, gece görüş dürbünü ve el yapımı patlayıcı madde yapımında kullanılan malzemeler ele geçirildi.

Şanlıurfa ve Şırnak'ta birer terörist güvenlik güçlerine teslim oldu.

Kaynak: AA / Güncel

Sarıkamış Mardin Şırnak Kars Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title