Haberler

Terme'nin 2015 Faaliyet Raporu Onaylandı

Terme Belediye başkanlığının 2015 yılı faaliyetlerini içeren rapor, Belediye Meclisi tarafından onaylandı.

Terme Belediye başkanlığının 2015 yılı faaliyetlerini içeren rapor, Belediye Meclisi tarafından onaylandı.

Terme Belediye Meclisi nisan ayı toplantısı, Şenol Kul Başkanlığında yapıldı. Yirmi beş üyeden oluşan meclisin tamamının katıldığı toplantıda 12 gündem maddesi görüşüldü.

Faaliyet raporunun da görüşüldüğü toplantıda belediye birim müdürleri tarafından, 2015 yılında yapılan hizmetler ayrıntılarıyla anlatıldı. Meclis Başkan Vekili Hüseyin Alemdar Başkanlığında devam eden toplantıda yapılan görüşmelerin ardından 2015 yılı faaliyet raporu meclis üyeleri tarafından değerlendirilerek bir belediye meclis üyesinin hayır oyuna karşılık, oy çokluğuyla kabul edildi.

Belediye Başkanı Şenol Kul, 2015'i, "başarılı bir yıl" olarak nitelendirdikten sonra şunları dile getirdi:

"Terme Belediyesi olarak vatandaşlara daha iyi hizmet edebilmek ve ilçemize kalıcı eserler bırakmak için gece gündüz aralıksız çalışıyoruz. Göreve gelmemizle birlikte ilçemizin önceliklerini belirledik. Yaptığımız stratejik planlamaya uyarak ilçemiz adına projelerimizi hayata geçiriyoruz. Belediye yönetiminde bütçe anlamında toparlanma ve restorasyon dönemini geride bıraktık ve artık büyük yatırımlar yapmak için çalışmalarımız devam ediyor."

Kaynak: AA / Güncel

Şenol Kul Terme Politika Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title