Haberler

Tepebaşı'ndan Üçüzlere Özel Beşik

Tepebaşı Belediyesi, Emrullah-Aygül Erol çiftinin Muhammed, Seyfullah ve Beytullah adını koydukları üçüz bebekleri için özel beşik tasarlayıp aileye hediye etti.

Tepebaşı Belediyesi, Emrullah-Aygül Erol çiftinin Muhammed, Seyfullah ve Beytullah adını koydukları üçüz bebekleri için özel beşik tasarlayıp aileye hediye etti.

Tepebaşı Belediyesi ihtiyaç sahibi vatandaşlara yardımcı olmaya devam ediyor. Emrullah-Aygül Erol çiftinin üçüz bebeklerine yardım eli Tepebaşı'ndan uzandı. Emek Mahallesi'nde ikamet eden Erol çiftinin Muhammed, Seyfullah ve Beytullah adını koydukları üçüz bebekleri oldu. İnşaatlarda çalışan baba Emrullah Erol'un yardım talebi karşılıksız kalmadı ve üçüz bebeklere özel bir karyola yapıldı. Bu sayede üçüzler daha rahat bir ortamda uyuyabilecekler. Ayrıca üçüzlere mama ve bez yardımı da yapılıyor.

Aileyi ziyaret eden Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç "Öncelikle genç çiftimize hayırlı olsun diyorum. Çok tatlı üçüzleri var. Onlar bizim çocuklarımız, onların sorunu elbette bizleri ilgilendirir. Tepebaşı Belediyesi olarak hali hazırda "Hoş geldin Bebek" projesini yürütmekteyiz. Yeni doğan bebekler tespit edilerek, aileleri ziyaret ediliyor ve varsa ihtiyaçları karşılanıyor. Üçüzlerimizin beşiği çok güzel ve çok kullanışlı. Tabi bebekler uyuyunca anne baba da uyuyor. Güle güle kullansınlar.

Başkan Ataç'ın ziyaretinden son derece memnun olduğunu belirten baba Emrullah Erol, "Başkanımızı burada görmek bizim için mutluluk verici. Tepebaşı Belediyesi bizi hiç geri çevirmedi. Birçok ihtiyacımızı karşıladılar. Başkanımıza bu ilgisinden dolayı çok teşekkür ediyorum. Bebeklerimiz tek beşikte uyuyamıyorlardı, bu beşik onlar için çok iyi oldu. - ESKİŞEHİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Tepebaşı Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title