Haberler

Diyadin'de TEOG'ta Başarılı Olan Öğrenciler Ödüllendirildi

Güncelleme:

Diyadin Kaymakamı Hasan Çiçek, Temel Eğitimden Orta Öğretime Geçiş Sınavında başarılı olan öğrencileri ödüllendirdi.

TEOG'ta başarılı olan öğrenciler ödüllendirildi Diyadin Kaymakamı Hasan Çiçek, Temel Eğitimden Orta Öğretime Geçiş Sınavı'nda (TEOG) başarılı olan öğrencileri ödüllendirdi.Girdikleri sınavlarda başarılı olan öğrenciler, İlçe Milli Eğitim Müdürü Vesim Hacıoğlu ile Çiçek'i makamında ziyaret etti.Atatürk Ortaokulunda okuyan öğrencilerden Seyhan Demir'in TEOG sınavında 120 sorunun tamamına doğru yanıt verdiğini belirten Hacıoğlu, Mehmet Melik Özmen Ortaokulu öğrencisi Kamuran Demir'in 119, Atatürk Ortaokulu öğrencisi Narin Zorbay'ın da 115 soruyu doğru yanıtladığını söyledi.Öğrencilerle yakından ilgilenen Çiçek, AA muhabirine yaptığı açıklamada, bunun Kaymakamlık, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, okul idaresi, öğretmen ve öğrencilerin ortak başarısı olduğunu belirtti.Bir önceki yıla göre TEOG'ta ilçe genelinde yüzde 10'luk bir başarı olduğunu belirten Çiçek, hedeflerinin bunu daha üst puanlara çekmek olduğunu ifade ederek, "Kaymakamlık olarak bütün kursları koordine ediyor ve destekliyoruz. Materyal ve diğer konularda destek sunuyoruz. Öğrenci, öğretmen ve idarecilerimizi kutluyorum. Öğrencilerimizin gösterdiği başarıdan büyük memnuniyet duydum" diye konuştu.Çiçek, daha sonra başarılı öğrencilere tablet bilgisayar hediye ederken, okul müdürleri ve öğretmenlere ise başarı belgesi verdi. ...

Kaynak: AA / Güncel

Mehmet Melik Seyhan Demir Diyadin Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Mourinho Fenerbahçe'ye gelecek mi? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu, kaç kere şampiyon oldu? Galatasaray kaç şampiyonluğu var? Ligin bitmesine kaç hafta kaldı 2024? Survivor 3. eleme adayı kim oldu? 7Mayıs Survivor potada kimler var? Fenerbahçe başkanlık seçimi ne zaman 2024? 7 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 7 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 7 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! Rasim Ozan Beyaz Futbol'da neden yok, Beyaz TV'den ayrıldı mı? 7 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 7 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 7 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 7 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 7 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! 7 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 7 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title