Haberler

Temizlik İşçisi, 7. Kattan Düşen Çocuğun Hayatını Kurtardı

Çocuğu kurtaran temizlik işçisi Deniz: "Çocuğun düşeceğini anladım, o anda elimdeki süpürgeyi falan bırakmışım. Çocuk hareketi ile aynı yöne hareket ettim. Çocuk ellerini bıraktı, bende kollarımı açtım, çocuğu tutmaya çalıştım" "Ben olmasaydım Allah korusun, direkt beton zemine çarpardı"

Eskişehir'de temizlik işçisi Şükrü Deniz, 7. kattan düşen 4 yaşındaki Ecrin Esen'i yakalayarak hayatını kurtardı.

Odunpazarı Belediyesi'nde temiz işçisi olarak çalışan Deniz, akşam saatlerine doğru, Cumhuriyet Mahallesi Şahin Sitesi önünde temizlik yaparken binadan çocuk ayakkabılarının düştüğünü gördüğünü söyledi.

İnsanların camdan ayakkabıyı attığı düşüncesiyle yukarı doğru baktığını ifade eden Deniz, "Ayıp değil mi, niye ayakkabı atıyorsunuz?" diye söylendiğini dile getirdi.

"O anda yukarı baktığımızda en üst katta bir çocuk fark ettim" diyen Deniz, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Çocuk ayaklarını aşağı sarkıttı, mermerden tutunarak sağa sola hareket etmeye başladı. Çocuğun düşeceğini anladım, o anda elimdeki süpürgeyi falan bırakmışım. Çocuk hareketi ile aynı yöne hareket ettim. Çocuk ellerini bıraktı, bende kollarımı açtım, çocuğu tutmaya çalıştım."

Çocuğu tuttuktan sonra çevredeki vatandaşların 112 Acil Sağlık ekiplerine olayı haber verdiğini anlatan Deniz, "112 Acil Sağlık ekipleri, çocuğu götürdüler. Benim sağlık durumum iyi. Çocuk düştüğünde ağlıyordu ama kendindeydi. 3- 4 dakika yerden kalkamadım. Ben olmasaydım Allah korusun direkt beton zemine çarpardı" dedi.

Ambulansla, Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Eğitim Uygulama ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan Esen'in hayati tehlikesinin olduğu belirtildi.

Bu arada 4 yaşındaki Esen'e, annesi Yaşar Esen işte olduğu için engelli teyzesinin baktığı öğrenildi. - Eskişehir

Kaynak: AA / Güncel

Odunpazarı Belediyesi Cumhuriyet Mahallesi Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title