Haberler

TEM Otoyolunda Direksiyonu Bırakan Sürücü Pes Dedirtti

Güncelleme:

TEM Otoyolunun Adapazarı-Sapanca arasında hareket halindeki otomobilin sürücüsü, yan koltuğa geçerek çalan şarkıyla birlikte oynadı.

TEM Otoyolu'nun Adapazarı- Sapanca arasında hareket halindeki otomobilde, sürücünün direksiyonu bırakıp yan koltuğa geçerek radyoda çalan şarkıyla oynadığı cep telefonu görütüleri izleyenleri şoke etti.

SÜRÜCÜ KOLTUĞUNDAN YAN KOLTUĞA GEÇTİ

Sosyal medyada paylaşılan görüntülerde, TEM Otoyolunun Adapazarı-Sapanca arasında hareket halindeki otomobilde, kimliği bilinmeyen sürücü Demet Akalın'ın söylediği 'Gidenlerin kalanları' şarkısı eşliğinde oynarken, sürücü koltuğundan yan koltuğa geçiyor. Otomobilin sağ tarafında da aynı parçanın ritmiyle oynamaya devam ediyor.

HIZ SABİTLEYİCİ 95'DE

Bu sırada hareket halindeki otomobilin kilometresi de hız sabitleyici ile 95'i gösterirken, sürücü hiç bir şey yokmuş gibi Adapazarı istikametine doğru bir süre yoluna devam ediyor. Sosyal medyada paylaşılan 21 saniyelik görüntüler büyük ilgi çekerken, izleyenlere de "Bu kadarına pes" dedirtiyor.


Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Demet Akalın Adapazarı Sapanca Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 4 Mayıs dün gece deprem mi oldu? Kerim Rahmi Koç kimdir? Ali Koç'un oğlu Kerim Rahmi Koç kimdir? Fenerbahçe Beko Monaco maçında ne oldu? Fenerbahçe EUROLİG ceza alacak mı 2024? Kızılcık Şerbeti hangi üniversitede çekiliyor? Yalı Çapkını Seyran ölüyor mu? 4 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? Temel Karamollaoğlu bırakıyor mu, istifa edecek mi? 4 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 4 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! YALI ÇAPKINI 69. bölüm FRAGMAN İZLE! #127916 Yalı Çapkını 69. bölüm fragmanı yayınlandı mı? 4 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 4 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 4 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 4 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 4 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 4 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (18)

;))Mobil-IOS:

Gerizekalı serseri

8
0
yanıtYanıtla
qwerty:

milletçe alkışlıyoruz

3
3
yanıtYanıtla
arslan:

tespit edilip o arabası nın 3 katı kadar para cezası vereceksiniz . ibret olsun diye ne taksit ne kredi ne başka bir yol vermeyeceksiniz . Cezaevi bunlara ödül . Bunların parasını al canını almış gibi olursun Türkiyede 3 kişiye böyle ceza ver bak kimse kural dışına çıkıyormu . DEVLET CEZALARI UYGULAYAMAZ HER SENE AF ÇIKARIR HER KESE KOLAYLIK SAĞLARSA KİM TAKAR YALOVA KAYMAKAMINI OLUR İŞTE

6
0
yanıtYanıtla
capkin:

bizim bu millet adam olmazzzzzzzzzzzzzzzzz

5
0
yanıtYanıtla
Passat:

Şerit takip sistemi var bu Araçlarda. Direksiyon şeridi takip ediyor

2
3
yanıtYanıtla
HÜSEYİN:

eğer bi daha araba kullanırsa türkiye çok acı çeker bütün ilgililere duyrulur

5
0
yanıtYanıtla
112:

Bir züppe insanların hayatını tehlikeye atıyor kendi canından bulsun

5
0
yanıtYanıtla
Akili olun:

direk ehliyeti alinib akli denkesi nasil diye kontrole girmesi lazim

4
0
yanıtYanıtla
da:

helal olsun yüzyılın gelmiş geçmiş en büyük yeteneği

2
2
yanıtYanıtla
CUKUROVALIYIZ3401:

Memleket adam olurmu sizce elin adami marsa gidiyor biz hala nelerle ugrasiyok

3
0
yanıtYanıtla
Tüm 18 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title